karne indirimi diye birseyin gerçek olduğunu sanmıyorumOkullar tatil olunca indirim başlar büyük ihtimal onları bekleyebilirsin. Tabi daha okulların kapanmasına 12 gün var o zamana kadar daha çok zamlanırsa her şey bilemem.
azda olsa birileri kampanyalı sistem satar hatta abdullah abi belki sistem paylaşır yada pchocası felankarne indirimi diye birseyin gerçek olduğunu sanmıyorum
pc hocasinin 2026 da yaptığı fp bir sistem ben göremedim unlosttan hic bahsetmiyorum bile .yaparsa abdullah abi yapar @Abdullah Hacıgülazda olsa birileri kampanyalı sistem satar hatta abdullah abi belki sistem paylaşır yada pchocası felan
Siteler kendileri yapıyor artık çoğunlukla, unlostun konuyla alakası yok zatenpc hocasinin 2026 da yaptığı fp bir sistem ben göremedim unlosttan hic bahsetmiyorum bile .yaparsa abdullah abi yapar @Abdullah Hacıgül
Fiyata göre değerlendirilebilir neden olmasın?Amd kısmına donulurmu
Karne indirimi hepsi hikaye çoğu normal fiyattina satılıyorOkullar tatil olunca indirim başlar büyük ihtimal onları bekleyebilirsin. Tabi daha okulların kapanmasına 12 gün var o zamana kadar daha çok zamlanırsa her şey bilemem. O bütçeye büyük ihtimal 5060ti sistem diziliyor.