Yeni mi topladın sistemi?bilgisayarı açdıktan 5 dakiki sonra kapanıyor ve 10 saniye bekleyip yeniden açılıyor Ekran kartını çıkarıp açtım aynı ram slot değiştirdim aynı ssd tak çıkar yaptım değişen bişe olmadı
sistemi toplayalı 5 ay oldu r5 7600 ddr5 24 gb ram gtx1070 600w psu ama psu harici her şey yeni eski sistemdeki osu yu kullanıyorum ve gece yattım sabah böyle oldu ve ekran kartı 40 işlemci 50 dereceyi geçmiyorYeni mi topladın sistemi?
Eskiden normaldi de sonradan bu sorun olmaya başladı?
İşlemci montaj hatası olabilir, sistem aşırı ısınıp restart yapıyordur.
Psu da arızalı olabilir. Denemen lazim.
Daha çok bilgi verirsen bilenler yardımcı olur
Ram de expo açık mi? Açıksa kapatıp stok halde girmeyi denedin mi?sistemi toplayalı 5 ay oldu r5 7600 ddr5 24 gb ram gtx1070 600w psu ama psu harici her şey yeni eski sistemdeki osu yu kullanıyorum ve gece yattım sabah böyle oldu ve ekran kartı 40 işlemci 50 dereceyi geçmiyor
expo açık kapatıp deneyip geliyorumRam de expo açık mi? Açıksa kapatıp stok halde girmeyi denedin mi?
Yada kasayi bir bilgisayarciya götürüp farkli bir psu ile denemek lazim.
Ama önce suçlunun psu dan olduguna emin olmak gerek
expo açıkkende kapalıykende açılıp kapanıyorRam de expo açık mi? Açıksa kapatıp stok halde girmeyi denedin mi?
Yada kasayi bir bilgisayarciya götürüp farkli bir psu ile denemek lazim.
Ama önce suçlunun psu dan olduguna emin olmak gerek
Oklar psu yu işaret ediyor ya.expo açık kapatıp deneyip geliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
expo açıkkende kapalıykende açılıp kapanıyor
yardım için teşekkürlerOklar psu yu işaret ediyor ya.
reset switch, power led, hdd led vs olan bir grup var ya. o grupta sadece powerı bırakarak dener misin? orası bazen kısa devre yaptırabiliyor.bilgisayarı açdıktan 5 dakiki sonra kapanıyor ve 10 saniye bekleyip yeniden açılıyor Ekran kartını çıkarıp açtım aynı ram slot değiştirdim aynı ssd tak çıkar yaptım değişen bişe olmadı
denedim ve değişen bir şey olmadıreset switch, power led, hdd led vs olan bir grup var ya. o grupta sadece powerı bırakarak dener misin? orası bazen kısa devre yaptırabiliyor.
bios resetlemiş miydin? veya load optimized settings yapmış mıydın?denedim ve değişen bir şey olmadı