7500f İslemci ve 9060xt 16gb Ekran Karti Bekledigim Performansi Vermiyor

Sadece m flasha girdim guncellemeyi baslatamadim attigim ekteki gibi sol ustte cizgi var biraz sadece ve siyah kaldı ekran. Anakartta sari isik var sadece bu kadar kapatsam mi bilgisayari

Sadece m flasha girdim guncellemeyi baslatamadim attigim ekteki gibi sol ustte cizgi var biraz sadece ve siyah kaldı ekran. Anakartta sari isik var sadece bu kadar kapatsam mi bilgisayari
sarı ışığın olduğu yere yaklaş , bak bakalım yanında minik bir yazı yazıyor mu.

2-3 dakika daha bekle.
Ekran halaaynıysa işlem muhtemeln başlamadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece M-Flash girerken siyah ekran kaldıysa muhtemelen M-Flash ekranına geçişte takılı kaldı.
Kapatabilirsin sorun olmaz muhtemelen, açılmazsa CMOS sıfırlama yaparsın

sarı ışığın olduğu yere yaklaş , bak bakalım yanında minik bir yazı yazıyor mu.

2-3 dakika daha bekle.
Ekran halaaynıysa işlem muhtemeln başlamadı

Sadece M-Flash girerken siyah ekran kaldıysa muhtemelen M-Flash ekranına geçişte takılı kaldı.
Kapatabilirsin sorun olmaz muhtemelen, açılmazsa CMOS sıfırlama yaparsın
Usb isigi yaniyor onun disinda ezdebug led yazisi gordum ekte de var

Dikkatli baktim da boot yazisinin yanindaki isik yaniyormus

Ekler

• 1000015424.webp
    1000015424.webp
    632.3 KB · Hit: 36
Dediğim gibi sadece M Flash girdiysen yazma işlemi %90 başlamadı , istiyorsan kapat

AMD chipset driver kurulu mu?
Ekran kartı sürücüsü güncel mi?
Windows güç modu “En iyi performans” mı?
Expo açık mı ? Görev yöneticisinden kontrol et
Tek kanal ram ise etki eder
Oyun modu açık mı ? Windows'tan gir bak

Dediğim gibi sadece M Flash girdiysen yazma işlemi %90 başlamadı , istiyorsan kapat

AMD chipset driver kurulu mu?
Ekran kartı sürücüsü güncel mi?
Windows güç modu “En iyi performans” mı?
Expo açık mı ? Görev yöneticisinden kontrol et
Tek kanal ram ise etki eder
Oyun modu açık mı ? Windows'tan gir bak
Hocam reset tusuna bastim ekran boyleyken suan flash mode acildi reset tusudur yuksek ihtimal R yaziyordu ama suan update atsam sorun cikar mi

Hocam reset tusuna bastim ekran boyleyken suan flash mode acildi reset tusudur yuksek ihtimal R yaziyordu ama suan update atsam sorun cikar mi
Anakart modelinle BIOS dosyası birebir aynı mı?
BIOS dosyasını zipten çıkardın mı?

Bunları kontrol et sonrasında muhtemelen sorun çıkmaz.
Oraya geçişte takılı kaldı muhtemelen o yüzden reset atınca çıktı , çıkması aslında anakart'ın çalıştığını gösteriyor diyebiliriz

Tekrar aynısını yaparsa , USB FAT32'mi kontrol et

Oraya geçişte takılı kaldı muhtemelen o yüzden reset atınca çıktı , çıkması aslında anakart'ın çalıştığını gösteriyor diyebiliriz
Hocam dediginiz her seyi yaptım bu arada ekran kartim da guncel ama dediginiz gibi ramim tek kanal suan update oluyor

Rito oyunları pek kaale alınacak oyunlar değilleri oyun motorları aşırı kötü.

Tekrar aynısını yaparsa , USB FAT32'mi kontrol et
Hocam update de oldu bilgisayar da acildi tesekkur ederim.

oyundaki fps düşüklüğü ortadan kalktı mı
ona gelirsem iste cpu sicakligini gosteren bir sey daha actim ve acikcasi cok bir sey degismedi yani hala 300 lerde falan bu arada 200 lere dusmuyor artik onu soyleyebilirim ama hala fps 300 lerde..
1781438191023.webp

ona gelirsem iste cpu sicakligini gosteren bir sey daha actim ve acikcasi cok bir sey degismedi yani hala 300 lerde falan bu arada 200 lere dusmuyor artik onu soyleyebilirim ama hala fps 300 lerde..
1781438191023.webp
yani neden kaynakli bu sizce? ekran kartini rtx 5060 ti 16 gb olarak mi degistirsem bunu satip acikcasi ekran kartindan olabilir gibi geliyor ama bu kadar da fark olabilir mi onu da bilmiyorum genelde herkes 500 600 fps alirken benim sistemimin boyle olmasi hayal kirikligina ugratti beni

ona gelirsem iste cpu sicakligini gosteren bir sey daha actim ve acikcasi cok bir sey degismedi yani hala 300 lerde falan bu arada 200 lere dusmuyor artik onu soyleyebilirim ama hala fps 300 lerde..Alıntıyı görüntüle

yani neden kaynakli bu sizce? ekran kartini rtx 5060 ti 16 gb olarak mi degistirsem bunu satip acikcasi ekran kartindan olabilir gibi geliyor ama bu kadar da fark olabilir mi onu da bilmiyorum genelde herkes 500 600 fps alirken benim sistemimin boyle olmasi hayal kirikligina ugratti beni
işlemci kaç mhz'de çalışıyor onu da aç belki base clock hızında çalışıyorsa bu fpsleri alabilirsin

Geri