Çözüldü✓ Kasa Arkasındaki Psudan Gelen Power Tuşu Geri Tepiyor 0-L Olan

OzcanBey

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler geçenlerde şimşek çaktı ve benim kasanın ön panel tarafından kıvılcım attı ondan sonra kasa arkasındaki Psu dan gelen güç tuşu I basmama rağmen 0 da takılı kalıyor ben basıyorum o geri atıyor Psu zarar görmüş olabilir mi birde pubgde sürücü zaman aşımı hatası veriyor sürekli bu yüzden olabilir mi

Ekler

• IMG_1118.webp
    IMG_1118.webp
    769.7 KB · Hit: 24
Beyler geçenlerde şimşek çaktı ve benim kasanın ön panel tarafından kıvılcım attı ondan sonra kasa arkasındaki Psu dan gelen güç tuşu I basmama rağmen 0 da takılı kalıyor ben basıyorum o geri atıyor Psu zarar görmüş olabilir mi birde pubgde sürücü zaman aşımı hatası veriyor sürekli bu yüzden olabilir mi
Psu zarar görmüş bariz. Bence zorlama.
Sağlam kalan parcalara da zarar verirsin. Umarım ekran karti zarar görmemiştir, bu hata raporu gerekli gücü alamadığı için haya veriyordur temennim

Nasıl anlayabilirim Psu nun zarar gördüğünü düğme bozulmuş olabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Duvara taktığım prizin bile güç tuşu çalışmıyor aslında ama onada bastığım zaman geri atıyor aynı Psu gibi

Nasıl anlayabilirim Psu nun zarar gördüğünü düğme bozulmuş olabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Duvara taktığım prizin bile güç tuşu çalışmıyor aslında ama onada bastığım zaman geri atıyor aynı Psu gibi
Şimşek çaktığında kıvılcım çıkması zaten sisteme yüksek voltaj girdiğini gösteriyor
@yusuf7878 Hocam, psu tuşun sıfırda takılı kalması şimşekten dolayı olmuş olabilir mi, o tuşta sigorta yada koruma gibi bir şey var da ondan bozulmuş olabilir mi

Dediğiniz gibi sıkıntı olacaksa Psu bakmamız lazım yeni peki aklıma takıldı kasa fanlarının kablolarında erime gibi bişey varsa yeni aldığımız psuyuda etkiler mi ben baktım ama göremedim yanık kokusu felan da gelmedi çalıştırınca göremediğimiz yerdeyse tetikler mi

Dediğiniz gibi sıkıntı olacaksa Psu bakmamız lazım yeni peki aklıma takıldı kasa fanlarının kablolarında erime gibi bişey varsa yeni aldığımız psuyuda etkiler mi ben baktım ama göremedim yanık kokusu felan da gelmedi çalıştırınca göremediğimiz yerdeyse tetikler mi
hangi psu vardı belki sömümlemiştir kendine zarar vermiştir sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,646
Üyeler
197,521
Son üye
mercan75
Geri