❌İndirim Bitti! Signal Üçlü Koruma Diş Macunu 8x120 Ml 543 TL

alınır mı ben sensodyne ciyim de

Glütensiz olsaymış olurmuş. Diğerleri yara yapıyor.
gluten ne la diş macunun da fosfora bakılır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı ben sensodyne ciyim de
ne için aldığına bağlı buzu kıtır kıtır yiyip dişin sızlamasın istiyorsan sensodyne diş etinde kanama varsa oralb beyazlık istiyorsan da opalescence yalnız bunu gün aşırı kullanıcan biraz hassasiyet yapar klinik beyazlık veriyor bir gün sensodyne bir gün bunu kullan demiri çiğnersin

ne için aldığına bağlı buzu kıtır kıtır yiyip dişin sızlamasın istiyorsan sensodyne diş etinde kanama varsa oralb beyazlık istiyorsan da opalescence yalnız bunu gün aşırı kullanıcan biraz hassasiyet yapar klinik beyazlık veriyor bir gün sensodyne bir gün bunu kullan demiri çiğnersin
kanka ben alınca toplu alıyorum bitene kadar onu kullanıyorum en son sensodyne vardı işte son tüpdeyim onda

Alerji sorunları olunca fosfor falan umurunda çok olmuyor insanın.

Alerji sorunları olunca fosfor falan umurunda çok olmuyor insanın.
Gluten oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum ama umarım alerjiden kastın Çölyak falan değildir sadece basit bir alerjidir kimsenin hayatının bu tip nedenlerle kısıtlanmamasını isterdim

kanka ben alınca toplu alıyorum bitene kadar onu kullanıyorum en son sensodyne vardı işte son tüpdeyim onda
sen adamsın

Gluten oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum ama umarım alerjiden kastın Çölyak falan değildir sadece basit bir alerjidir kimsenin hayatının bu tip nedenlerle kısıtlanmamasını isterdim

sen adamsın
Çölyak değil, glüten intöleransı diyorlar. Herhangi bir diş macunu kullandığımda ağız bölgemde rahatsızlıklar hissediyorum. Aynı şekilde hamur işi de yememem gerekiyor. Yaratılış kusurları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,137
Üyeler
197,624
Son üye
mikroteck
Geri