Yardım 15-17k Bütçeye Monitör Tavsiyesi

wzeshu

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Şu anda kullanmakta olduğum monitör:

Bu monitörden genel olarak memnunum; özellikle 360 Hz yenileme hızı ve 0.5 ms tepki süresi oldukça başarılı. Ancak aşağıdaki sebeplerden dolayı değişiklik yapmayı düşünüyorum:

1. 27 inç boyutta ve FHD çözünürlükte olduğu için piksel yoğunluğu düşük geliyor. Bu nedenle görüntü yeterince net ve keskin hissettirmiyor.
2. Ekranın 27 inç olması nedeniyle özellikle FPS oyunlarında ekran hakimiyeti kurmakta zorlanıyorum. 24-25 inç boyutlarının rekabetçi oyunlar için daha uygun olduğunu düşünüyorum.
3. Renk performansından da çok memnun değilim. Görüntü bana biraz soluk ve cansız geliyor.
Bu sebeplerle mevcut monitörümü satıp aşağıdaki modele geçmeyi düşünüyorum:

Bu monitör hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Not: Özellikle Valorant'ı Radyant seviyesinde oynadığım için yenileme hızı ve tepki süresi benim için oldukça önemli.
Ayrıca bu fiyat bandında, 24-25 inç civarında, 2K çözünürlüklü, yüksek Hz değerine sahip, Fast IPS panel kullanan ve renk performansı güçlü olan daha iyi bir monitör öneriniz var mı?

Hocam itopya da aoc 27” 2k oles monitör var 28kdan 18e düştü bakın isterseniz

17k parayı IPS e niye verirsiniz yapmayın beyler az daha kat oled al anlamı olsun bence 15-17k para iyi bir bütçe az daha kat oled al 1.5 milyon kontrastlı QD.OLED tavsiye ederim piyasanın çoğu zaten aynı. paneli ya lg ya samsung ha monitör marka ve oled koruma özelliklerine göre tercih seçilebilir / IPS için max 7-8 verilir üstü haram bence / kendimde çift ıps var ana monitör 240 lık 2k ıps geçen günde 3500e aldığım Abdullah’ın incelediği KTC FHD 200hz olanı aldım iyi memnunum parayı artırırsak oled alacam kesinlikle :)

17k parayı IPS e niye verirsiniz yapmayın beyler az daha kat oled al anlamı olsun bence 15-17k para iyi bir bütçe az daha kat oled al 1.5 milyon kontrastlı QD.OLED tavsiye ederim piyasanın çoğu zaten aynı. paneli ya lg ya samsung ha monitör marka ve oled koruma özelliklerine göre tercih seçilebilir / IPS için max 7-8 verilir üstü haram bence / kendimde çift ıps var ana monitör 240 lık 2k ıps geçen günde 3500e aldığım Abdullah’ın incelediği KTC FHD 200hz olanı aldım iyi memnunum parayı artırırsak oled alacam kesinlikle :)
hocam dediğim gibi üst düzey ranklarda fps oyunları oynuyorum belirttiğiniz gibi 7-8 k bütçelere 240 hz monitörler bulunuyor. İstediğim özellikleri yukarıda belirttim. Eğer yukarıdaki linkte 13 bin olan monitörden daha ucuza iyi bir seçenek var ise bilmek isterim.

hocam dediğim gibi üst düzey ranklarda fps oyunları oynuyorum belirttiğiniz gibi 7-8 k bütçelere 240 hz monitörler bulunuyor. İstediğim özellikleri yukarıda belirttim. Eğer yukarıdaki linkte 13 bin olan monitörden daha ucuza iyi bir seçenek var ise bilmek isterim.
Benim CS delisi bi arkadaşım var BENQ ZOWEİ MI neydi Tn panel 540 hz monitör aldı 50 küsür bine ama sadeçe ve sadeçe tek cs oynuyor yapma etme dedim ama dinletemedim aldı memnun ama tercih meselesi tabi

20 çıkarsa:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,472
Üyeler
197,486
Son üye
Grande-James
Geri