🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

sesi kapıyor ben yandaki pageup pagedn tuşlarına müzik durdurma ve sonraki müziğe geçme atadım çok kullanışlı oldu
durdursa iyiydi yazılımı olsa knoba tuş atanırdı fakat yazılımı çok kötü gördüğüm kadarıyla almayacağım.

Bende sıfır ayarında Aula F75 var ama kendimi bunu kullanırken buldum iki gündür, daha keyifli bir klavye. Ağırlığı vesaire çok hoş hissettiriyor.

RGB parlaklıklarında F75 ile fark yok bu arada, side by side kontrol ettim. Black contour keycapler hoşuma gitti benim

Bende sıfır ayarında Aula F75 var ama kendimi bunu kullanırken buldum iki gündür, daha keyifli bir klavye. Ağırlığı vesaire çok hoş hissettiriyor.

RGB parlaklıklarında F75 ile fark yok bu arada, side by side kontrol ettim. Black contour keycapler hoşuma gitti benim
Benimki north facing olduğu için bu south facing olduğu için daha parlak gelmiş olabilir bana.

Alan arkadaşlar RGB konusunda durum bilgisi verebilir mi? Wuque switch de rgb konusunda yeterli verim alır mıyım?

Alan arkadaşlar RGB konusunda durum bilgisi verebilir mi? Wuque switch de rgb konusunda yeterli verim alır mıyım?
forumda incelemesini yapıldı

2 gündür kullanıyorum bir kaç sıkıntım var klavye hakkında.

Keycaps'den mi yoksa strawberry mint'den mi bilmiyorum tahminimce switchten dolayı bir tuşa basarken diğerine de basıyorum çok yumuşak switchleri bu durum benim canımı çok sıktı. Sizce switchten mi yapıyor bunu? Ona göre acil switch'i değiştirmem lazım yoksa iade falan edicem bunu çok canımı sıktı. Keycapsler çok kaliteli güzel ve sade duruyor ama yazı yazarken inanılmaz yumuşak olma durumu rahatsız etti beni

black contour modelini aldım ben de. Switchlerde yay sesi mevcut yağ yok gibi yağlamak lazım

2 gündür kullanıyorum bir kaç sıkıntım var klavye hakkında.

Keycaps'den mi yoksa strawberry mint'den mi bilmiyorum tahminimce switchten dolayı bir tuşa basarken diğerine de basıyorum çok yumuşak switchleri bu durum benim canımı çok sıktı. Sizce switchten mi yapıyor bunu? Ona göre acil switch'i değiştirmem lazım yoksa iade falan edicem bunu çok canımı sıktı. Keycapsler çok kaliteli güzel ve sade duruyor ama yazı yazarken inanılmaz yumuşak olma durumu rahatsız etti beni
Switch fazla hafif gelmiştir hocam sana, istersen iade et istersen switch değiştir. Sana kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,350
Üyeler
197,667
Son üye
BNC BİLGİSAYAR
Geri