🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

Takılma şöyle oluyor bir süre hareket ettirmediğinizde uyku moduna alıyor sonra hareket ettirince anlık mouse imleci başka yere ışınlanıyor gibi oluyor. Takılma dediğiniz bu olabilir mi onun harici bir takılma yaşamadım.Yaşadığım tek sıkıntı arada nadir de olsa sol tuş basmıyor sanki işlevsiz hale geliyor gibi oluyor 2 kere tıklıyorum mesela o dosyayı uygulamayı vs. açmıyor onu da hemen altında ki tuştan aç kapat yapıyorum hemen düzeliyor.
tam olarak dediğiniz durum böyle çok sinir bozucu bişey değil ama sanki bır tık geç kendine geliyor.sizin dediğiniz sol tık basmama olayını yaşamadım sanırım.

Alıntıyı görüntüle

Adamlar kendi sitelerinde bile 179 nl'ye 3311 demişler. 26.000 DPI'ye sahip 3311 sensör yok bile ama her yerde bilgileri karışık vermişler. Her alışveriş sayfasında başlık farklı resimler farklı. Bunun için uyarmaya çalıştım ama aşağılık psikolojin yüzünden ağlamaya başladın. Neyse, havlayan köpek ısırmaz. Daha ilgi yok ama sana, yeterli bugünlük bu kadarı senin için abisi.
Türkçe site sıkıntılı olabilir..

NL p olanı 3395 yazıyor.

Alıntıyı görüntüle

Adamlar kendi sitelerinde bile 179 nl'ye 3311 demişler. 26.000 DPI'ye sahip 3311 sensör yok bile ama her yerde bilgileri karışık vermişler. Her alışveriş sayfasında başlık farklı resimler farklı. Bunun için uyarmaya çalıştım ama aşağılık psikolojin yüzünden ağlamaya başladın. Neyse, havlayan köpek ısırmaz. Daha ilgi yok ama sana, yeterli bugünlük bu kadarı senin için abisi.
hala nlp ile nl modeli arasındaki farkın farkında değilsin ooof of :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Türkçe site sıkıntılı olabilir..

NL p olanı 3395 yazıyor.
adam okumadığımla ilgili laf atmıştı 1 saattir okumadığı için kendisini rezil ediyor inanılmaz gerçekten

Takılma şöyle oluyor bir süre hareket ettirmediğinizde uyku moduna alıyor sonra hareket ettirince anlık mouse imleci başka yere ışınlanıyor gibi oluyor. Takılma dediğiniz bu olabilir mi onun harici bir takılma yaşamadım.Yaşadığım tek sıkıntı arada nadir de olsa sol tuş basmıyor sanki işlevsiz hale geliyor gibi oluyor 2 kere tıklıyorum mesela o dosyayı uygulamayı vs. açmıyor onu da hemen altında ki tuştan aç kapat yapıyorum hemen düzeliyor.
muhtemelen ondan ötürüdür ben machenike l8 max kullanıyorum, bende de benzeri bir durum oluyor. bir süre ellemediğimde takılmayı geçtim direkt imleç yok oluyor. tıklamam gerekiyor geri gelmesi için hareket ettirince gelmiyor :D

Alıntıyı görüntüle

abisi sen siteyi okumaya başlayınca haber et olur mu ben polomla bi tur atıp geliyorum haber edersin :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Alıntıyı görüntüle

Ne boş sohbet yapmışsınız beyler @Akabinde hocam haklı ajazz 179 nl 3311 sensor 3395 değil @catsped sizde iptal edin hocam

Norton siteyi engelliyor. :rolleyes:

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-14 at 20.20.45.webp
    WhatsApp Image 2026-06-14 at 20.20.45.webp
    486.8 KB · Hit: 15
Geri