kyemre058
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,375
LİNK: https://www.hepsiburada.com/msi-mag...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.48.8
Bence konudaki anakart bir tık daha iyi. 4 slotun tamamını doldursan bile hiçbir hız kaybı yaşamıyorsun. Tomahawk'ta ise 3. SSD'yi taktığın an o yuvanın hızı Gen 4x4'ten Gen 4x2'ye düşüyor.Konudakiyle aynı anakart sadece kozmetikleri farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama 2000 lira daha pahalı tercih etmezdim ben.
Project zero bir anakart kablolara arka taraftan yapılıyor yukarıdaki anakrttan tek farkı o. Eğer kablo gözükmesin dersen düşünülebilir. Bende 1 2k fazla verip project zero anakart tercih ettim. Tamamen bütçe ve tercih meselesi.Bu anakart hakkında ne düşünüyorsun
Böyle detayları bilmediğim için anakart konularında geziyorum şuandaBence konudaki anakart bir tık daha iyi. 4 slotun tamamını doldursan bile hiçbir hız kaybı yaşamıyorsun. Tomahawk'ta ise 3. SSD'yi taktığın an o yuvanın hızı Gen 4x4'ten Gen 4x2'ye düşüyor.
Beyaz temaya uygun anakart şuanda b850 gaming plus pz modeli ama fiyatı yüksek indirim beklemeye devamProject zero bir anakart kablolara arka taraftan yapılıyor yukarıdaki anakrttan tek farkı o. Eğer kablo gözükmesin dersen düşünülebilir. Bende 1 2k fazla verip project zero anakart tercih ettim. Tamamen bütçe ve tercih meselesi.
Bu karta 3-4 aydır bakıyorum hep bu fiyatlar da zaten indirim yok hocam şuanFaz: 2x7+2+1 80a SPS
Ses kodeği: ALC4080
USB Girişleri: 9 Type A - 3 Type C
SSD Yuvaları: 2 Gen 5 - 2 Gen 4
Wifi7 ve Hata kodu gösterme gibi ekstraları da bulunuyor.
LİNK: https://www.hepsiburada.com/msi-mag-x870e-edge-400mhz-oc8-ddr5-am5-atx-anakart-p-HBCV00007S9M8S?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.48.8
Edge Ti da da m2ye ssd takildi mi ya USB4le paylasimda olacak (x2, x2) ya da kapatilacak (3.5 -3.5) yoksa ssd tam performansi vermiyor. m3de okuma tam yazma ise bir miktar dususle (3.5 - 2.2) performans veriyor (970 Evo Plus)Bence konudaki anakart bir tık daha iyi. 4 slotun tamamını doldursan bile hiçbir hız kaybı yaşamıyorsun. Tomahawk'ta ise 3. SSD'yi taktığın an o yuvanın hızı Gen 4x4'ten Gen 4x2'ye düşüyor.
Hocam PZ sistem kuruyosan kompakt sistemler bence çok şık duruyor B650M Project Zero falan düşünmezmisin oda baya güzel.Böyle detayları bilmediğim için anakart konularında geziyorum şuanda
Beyaz temaya uygun anakart şuanda b850 gaming plus pz modeli ama fiyatı yüksek indirim beklemeye devam
İki anakartta da USB 40 Gbps Type C portunu kullanmazsan kayıp olmuyor. Kullanırsan ikisindede kayıp var.Bence konudaki anakart bir tık daha iyi. 4 slotun tamamını doldursan bile hiçbir hız kaybı yaşamıyorsun. Tomahawk'ta ise 3. SSD'yi taktığın an o yuvanın hızı Gen 4x4'ten Gen 4x2'ye düşüyor.
B650m project zeronun kartı beyaz olsa alirdim. Komple beyaz pc de siyah anakart c9k siritiyorHocam PZ sistem kuruyosan kompakt sistemler bence çok şık duruyor B650M Project Zero falan düşünmezmisin oda baya güzel.
İki anakartta da USB 40 Gbps Type C portunu kullanmazsan kayıp olmuyor. Kullanırsan ikisindede kayıp var.