🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı 15.999 TL 6-9 Taksit 🔥

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,375
Konudakiyle aynı anakart sadece kozmetikleri farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama 2000 lira daha pahalı tercih etmezdim ben.
Bence konudaki anakart bir tık daha iyi. 4 slotun tamamını doldursan bile hiçbir hız kaybı yaşamıyorsun. Tomahawk'ta ise 3. SSD'yi taktığın an o yuvanın hızı Gen 4x4'ten Gen 4x2'ye düşüyor.

Bence konudaki anakart bir tık daha iyi. 4 slotun tamamını doldursan bile hiçbir hız kaybı yaşamıyorsun. Tomahawk'ta ise 3. SSD'yi taktığın an o yuvanın hızı Gen 4x4'ten Gen 4x2'ye düşüyor.
Böyle detayları bilmediğim için anakart konularında geziyorum şuanda 🙏

Project zero bir anakart kablolara arka taraftan yapılıyor yukarıdaki anakrttan tek farkı o. Eğer kablo gözükmesin dersen düşünülebilir. Bende 1 2k fazla verip project zero anakart tercih ettim. Tamamen bütçe ve tercih meselesi.
Beyaz temaya uygun anakart şuanda b850 gaming plus pz modeli ama fiyatı yüksek indirim beklemeye devam

Bu karta 3-4 aydır bakıyorum hep bu fiyatlar da zaten indirim yok hocam şuan

Edge Ti da da m2ye ssd takildi mi ya USB4le paylasimda olacak (x2, x2) ya da kapatilacak (3.5 -3.5) yoksa ssd tam performansi vermiyor. m3de okuma tam yazma ise bir miktar dususle (3.5 - 2.2) performans veriyor (970 Evo Plus)

Bazi anakart modelleri USB4u direk cpuya baglamis ama MSI veriyolu dagilimini ssd slotu arttirarak boyle yapmis. X870E Tomahawkla duzenleri ayni diye biliyorum.

m1 de 990 Pro, m2de 970 Evo Plus ve sata 850 Evo var.

Bu bütçede bi anakart bakıyordum beyaz alınır mı yoksa öneriniz varmı başka

ben Edge Ti'i 14.2k civarina aldim. Baz fiyat 15.1kydi.

HB faturayi basliktaki haliyle kesiyor haberiniz olsun, bu nedenle sonradan faturaya seri nosunu yazdirdim.

Böyle detayları bilmediğim için anakart konularında geziyorum şuanda 🙏

Beyaz temaya uygun anakart şuanda b850 gaming plus pz modeli ama fiyatı yüksek indirim beklemeye devam
Hocam PZ sistem kuruyosan kompakt sistemler bence çok şık duruyor B650M Project Zero falan düşünmezmisin oda baya güzel.

İki anakartta da USB 40 Gbps Type C portunu kullanmazsan kayıp olmuyor. Kullanırsan ikisindede kayıp var.

Son düzenleme:
Hocam PZ sistem kuruyosan kompakt sistemler bence çok şık duruyor B650M Project Zero falan düşünmezmisin oda baya güzel.

İki anakartta da USB 40 Gbps Type C portunu kullanmazsan kayıp olmuyor. Kullanırsan ikisindede kayıp var.
B650m project zeronun kartı beyaz olsa alirdim. Komple beyaz pc de siyah anakart c9k siritiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,957
Üyeler
197,587
Son üye
gamer17
Geri