🔥İndirim Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2k 180hz) - 19 Bin TL

XanthiN

Kategori Moderatörü
Reaksiyon skoru
1,944
En ucuz Oled monitörlerden G5 G50SF için en dip fiyat (akakçe) . Hepsiburada satıcılı peşin fiyatına 6-9 taksit.

Samsung Odyssey OLED G5 G50SF LS27FG500SUXUF 27" 0.03 ms 2K 180 Hz OLED Oyuncu Monitörü

1781511794865.webp

Bu modelde yükseklik ayarı yok sanırım

Fiyatlar yavaş yavaş alınabilir seviyeye geliyor. Bence herkes oled'i bir kez olsun deneyimlemeli.

1. monitör olarak kullanıyorum bunu, QD-OLED ve mat panel yapısından dolayı metinsel ekranlarda yazılar net değilmiş ve renkler hafif solukmuş gibi hissettirebiliyor. En büyük negatifliği bu bence. Kimileri için de tepe parlaklık seviyesi yetersizmiş ama bana yetiyor. Ayrıca kutudan DisplayPort 1.2 ve 2K 180Hz modda 8 bit desteği ile çıkıyor. Yeni firmware'i kurarsanız DP 1.4 modu ve 10 bit desteği geliyor. Güncelleme yapmayı unutmayın yani:

1. monitör olarak kullanıyorum bunu, QD-OLED ve mat panel yapısından dolayı metinsel ekranlarda yazılar net değilmiş ve renkler hafif solukmuş gibi hissettirebiliyor. En büyük negatifliği bu bence. Kimileri için de tepe parlaklık seviyesi yetersizmiş ama bana yetiyor. Ayrıca kutudan DisplayPort 1.2 ve 2K 180Hz modda 8 bit desteği ile çıkıyor. Yeni firmware'i kurarsanız DP 1.4 modu ve 10 bit desteği geliyor. Güncelleme yapmayı unutmayın yani:

Yazdığınız negatif yönü direkt vazgeçirdi beni bu modelden. Bu fiyata aldığım üründe böyle bir şey olmasını istemem açıkcası.

Yazdığınız negatif yönü direkt vazgeçirdi beni bu modelden. Bu fiyata aldığım üründe böyle bir şey olmasını istemem açıkcası.
Web'de iken beni bir seviye rahatsız ediyor ama bir şey izlerken veya oyunda farkında varılmıyor.
Kullanılan piksel yapısından falan deniyordu sanırım @Tayfunns hocam daha iyi açıklar.

Arkadaş geçen bahsetmişti böyle bir olay var sanırım bu monitörü alacaklar bunu da değerlendirebilir.
Hocam aynı şekilde ben de itopyadan bu monitörü aldım dün, samsungun monitörü işbankası indirim koduyla aynı fiyata geliyor, hangisini alsam kararsızım. (AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms QHD QD-OLED vs 27" Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz)
Samsung da 4 taksit yapıyor ayrıca.

Alıntıyı görüntüle

bu glossy 240 hz varken 180hz mat samsunga 1k daha fazla veren net enayidir
İkisi de giriş seviyesi modeller ve hem SDR hem de HDR parlaklıklarda kırpılmalar var.

AOC daha tercih edilesi hem 240HZ hem glossy panel. Samsung ancak güneş ışığı alan odalarda kullanmak için tercih edilebilir mat kaplamasından ötürü onun dışında bir avantajı yok.

İkisi de giriş seviyesi modeller ve hem SDR hem de HDR parlaklıklarda kırpılmalar var.

AOC daha tercih edilesi hem 240HZ hem glossy panel. Samsung ancak güneş ışığı alan odalarda kullanmak için tercih edilebilir mat kaplamasından ötürü onun dışında bir avantajı yok.
AOC Q27G41 de mat kaplamali degil miydi?

QD-OLED monitor / tvlerde polarizer olmadigi icin yuksek isikli ortamda black level yukseliyor nerdeyse IPS LCD kivamina geliyor.

Yeni seri QD-OLEDlerde iyilestirme yaptilar, buyuk oranda duzelmis gorunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,774
Üyeler
197,545
Son üye
hamzaklc67
Geri