🔥İndirim Inno3d Geforce RTX 5080 X3 16gb 62.000 TL

forumda zotac hayranlarını görmek... gururlandırdı

Ekler

• gururlu-bakis.webp
    gururlu-bakis.webp
    16.7 KB · Hit: 5
orasi öyle 5080 ile 9070xt arasindaki fiyat varki açısından bakıldıgında fark baya var he tabi teknik açıdan bakınca 5080 daha iyi orasi tartışmasız ama oyun açısından 9070xt şuan için bu fiyata baz olarak bütçe dostu :kekw:
Ben model farkı için ödenen absürt fiyat farklarına biraz karşıyım o açıdan söyledim.

Mesela linkteki model ASUS2000 kodu ve 1500TL maxipuan ile 31 bin TL seviyesine geliyordu, hala geçerli mi bilmiyorum ama böyle kampanyalar varken üstünü vermeye gerek yok.

RTX 5080 Nvidia'nın vram cimriliğinden en çok mağdur olan kartlardan bir tanesi. Bu yüzden bence tercih edilmemeli.

Hala 9070 xt öneriyolar 5080 alacak adamlara iyice troll oldular.

Bedava

Ben model farkı için ödenen absürt fiyat farklarına biraz karşıyım o açıdan söyledim.

Mesela linkteki model ASUS2000 kodu ve 1500TL maxipuan ile 31 bin TL seviyesine geliyordu, hala geçerli mi bilmiyorum ama böyle kampanyalar varken üstünü vermeye gerek yok.

RTX 5080 Nvidia'nın vram cimriliğinden en çok mağdur olan kartlardan bir tanesi. Bu yüzden bence tercih edilmemeli.
Model farkı inanılmaz soğutma performansı farkı oluşturuyor, her modelin heatsink fan yapısı farklı, bazıları sff şeklinde parası buna yettiği için alıyor.
Evet 9070xt güzel bir kartta konuyla alakası ne onu anlamadım.

konuda nvidia vs amd savaşımı donuyo anlamadım

Geri