Apple Macbook Neo A18 Pro 8gb 512gb SSD Taşınabilir Bilgisayar Mhfg4tu/A 36764🔥

banka kartı var sadece ziraatta bende :(

banka kartı var sadece ziraatta bende :(
Uzun zamandır banka kartı kullanıyorsanız muhtemelen limit verirler tabii diğer kartlardaki limitleriniz de önemli. Geçen hafta bir arkadaşıma m4 air aldırmıştım. Bugün de bir başkasına aldırıcam muhtemelen bence şu an en f/p Macbook.

Uzun zamandır banka kartı kullanıyorsanız muhtemelen limit verirler tabii diğer kartlardaki limitleriniz de önemli. Geçen hafta bir arkadaşıma m4 air aldırmıştım. Bugün de bir başkasına aldırıcam muhtemelen bence şu an en f/p Macbook.
sence 3taksit 47 iyi mi yoksa 6 taksiti yapmayamı çalışayım

Dün ikinci elini 24k aldım macten yazıyorum şu an gece vatanda 34 700 dü arada oradan daha mantıklı olabilir. Fazlasına airler mantıklı ayrıca yapay zeka güncellemesini almadı 8gb ram var diye m3 işlemci ve üzeri istiyormuş güncelleme

M serisi almak daha mantıklı. Bu modelin performansı M1 civarında ve geçen hafta arkadaşıma çiziksiz ikinci el olan bir tanesini 18 bine aldık. O şekilde de bakılabilir kolay kolay bozulmuyor ve yıpranmıyor zaten bu cihazlar.

Ekler

• Ekran Resmi 2026-06-15 16.47.56.webp
    Ekran Resmi 2026-06-15 16.47.56.webp
    6.1 KB · Hit: 14
  • Ekran Resmi 2026-06-15 16.52.27.webp
    Ekran Resmi 2026-06-15 16.52.27.webp
    54.9 KB · Hit: 12
44K ve peşin fiyata 6 taksit de var, aceleniz yoksa birsürü yerde 45K civarına düşüyor Trendyolda çok gördüm (satıcı Trendyol) vatanda falan da düşüyor zaman zaman.
yazın babama yardım edeceğim oradan para alacağım 2-3 aya alırım sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

44K ve peşin fiyata 6 taksit de var, aceleniz yoksa birsürü yerde 45K civarına düşüyor Trendyolda çok gördüm (satıcı Trendyol) vatanda falan da düşüyor zaman zaman.
bende 49k görünüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama bence neoda alsam çok üzmez diye düşünüyorum yapacağım işler youtube sitelerde gezmek roblox minecraft vs oynamak o kadar

Son düzenleme:
Geri