Yeni Sistem Düşünüyorum İşlemci ve Ekran Kartı Belli Yardıma İhtiyacım Var

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
85000
Sistemde kendi düşündüğüm parçalar
İşlemci : Amd Ryzen 7 9700x
Ekran kartı : Rtx 5070
Daha çok buradan indirim kovalıyorum diğer bütün parçalar için ne önerebilirsiniz
Mesela en önemli düşüncem Anakart konusunda ne alacağımı bilmediğim yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim acil bir konu değil zaten hemen almayı düşünmüyorum, şimdiden Teşekkürler.
Kasa dışında bişey almayı düşünmüyorum monitör klavye vs.

Sistemde kendi düşündüğüm parçalar
İşlemci : Amd Ryzen 7 9700x
Ekran kartı : Rtx 5070
Daha çok buradan indirim kovalıyorum diğer bütün parçalar için ne önerebilirsiniz
Mesela en önemli düşüncem Anakart konusunda ne alacağımı bilmediğim yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim acil bir konu değil zaten hemen almayı düşünmüyorum, şimdiden Teşekkürler.
Kasa dışında bişey almayı düşünmüyorum monitör klavye vs.
ATX mi mATX mi arıyorsunuz ? Birde siyah-beyaz hangi renk olmalı?

B850 anakart tercih edilebilir 2nci elden zaten alsan bi problem çıkmaz hemde yarı fiyatlarına bulabilirsin

Soğutmayı güzel bir hava soğutucu tercih edebilirsin 1500 tl civarı

Lexar nq790 1 tb ssd sini tercih edebilirsin fiyat performans güzel değerler gösterir

Ayrıca kasa fan filan neler belli tam söylersen

ATX mi mATX mi arıyorsunuz ? Birde siyah-beyaz hangi renk olmalı?ATX düşünüyorum siyah olabilir ya renk konusunda bi düşüncem yok birlikte çok sırıtmadığı sürece sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B850 anakart tercih edilebilir 2nci elden zaten alsan bi problem çıkmaz hemde yarı fiyatlarına bulabilirsin

Soğutmayı güzel bir hava soğutucu tercih edebilirsin 1500 tl civarı

Lexar nq790 1 tb ssd sini tercih edebilirsin fiyat performans güzel değerler gösterir

Ayrıca kasa fan filan neler belli tam söylersen
İşlemci ve ekran kartı dışında hepsi açıkçası çünkü bilmediğim bi konu üzerinde atıyorum kasa falan bakıyorum bilmediğim ve çok baktığım için kafam çok karışıyor

İşlemci ve ekran kartı dışında hepsi açıkçası çünkü bilmediğim bi konu üzerinde atıyorum kasa falan bakıyorum bilmediğim ve çok baktığım için kafam çok karışıyor
O zaman en makul seçeneklerden biri bu anakart oluyor https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-eagle-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,625844114.html

Amazon satıcılı ve 6 taksit imkanı var. Bence kaçırmayın memnun kalmazsanız 1 ay iade hakkınız var.

Geri