GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,656
Memnunum hatta kışında bunu kullandımİyi mi hocam memnun musun ben müşteri hizmetlerinden aldım Birtane ama o da terletiyor cloud2 de yanında geliyordu eskidenAlıntıyı görüntüle
bi atsana dostum ona göre bende alıcam c3s daha 1 hafta kullandım adam akıllı yıpranmadan değişiyimMemnunum hatta kışında bunu kullandımEve geçince resim atarım
bi atsana dostum ona göre bende alıcam c3s daha 1 hafta kullandım adam akıllı yıpranmadan değişiyim
O kronik sorun cloud 2 de aynı kroniğe sahip garantisi duruyorsa desteğe yaz yenisini gönderiyorlarcloud iii ün menteşesi kırıldı, 3d de bastım bir tane ama uymadı. çok kafamı kurcalıyor daha sabah reklamda geldi.
s olmayan modeli kullanıyorum normalde tam kırılır kullanılamaz hale gelirse atk alırım gibi düşünüyordum ama bu fiyata budur yani
hocam ilk çıktığında falan alındı ya öyle yeni değil garanti maranti hak getireO kronik sorun cloud 2 de aynı kroniğe sahip garantisi duruyorsa desteğe yaz yenisini gönderiyorlar
ikisini de kullandım v2 pro mikrofon olarak önde, c3s malzeme kalitesi olarak önde, ses kalitesi bence ikisi de aynı ama ikisinin de aynı ses kalitesine sahip olabilmesi için razer'i yazılımı içinde ayarlaman lazım o şekilde eşit oluyorlar. Aynı fiyat olsalardı ben v2 pro alırdım şahsi fikrimblackshark v2 pro 2023 mü bu mu