🔥İndirim Vivo X300 Pro 16/512gb | #Cihan25 Kodu ile " 74.999,25 TL "

Ürünü Kullanmak İçin Alacaksın Zaten Zora Girince Telefon Neden Satasın ?
Şöyle düşünüyorum, işletim sistemi Android olsa da her markanın kendi özelleştirdiği OS'leri var. Örneğin Magic 7 Pro'yu, Samsung One UI sonrası yeterli özelleştirme seçeneklerini sunamamasından ötürü sattım. Firma bir süre sonra resmi uygulamalarda reklam göstermeye başladı mesela, amiral gemi bir model için kabul edilemez. Kamera testlerinde kamerası uçup kaçıyor diye övülen bir modeldi, ama biraz uzaktan bir insan portresi çekildiğinde insan yüzünü ve ellerini fazla yapay zeka işlemesine maruz bırakıp bozuyordu. Veya, şebeke çekim çubuğu düşük çekse bile yüksek gösteriyordu. Bu da bana göre dürüst bir olay değil. Bu detayları kullanmadan bilemezdim.

Gibi gibi...

Tamam bende demek istiyorum ki Android telefonun kralı şuan Vivo.
Bir telefondan ne bekler insan?
İyi kamera, iyi işlemci, iyi ekran.
Bunların hepsini karşılıyor.
Samsung hangi konuda iyi söyler misin?
Kamera desen kötü,
İşlemci desen hepsi aynı firmanın amiral gemisi işlemcisini kullanıyor.
Honor ne yapıyor mesela. 10 bin mah telefon yapıyor.
Diyor ki kameram en iyisi değil ama bataryam en iyi benim gidiyor.
Android tarafında bence alinabilecek 2 marka kaldı. Vivo ve honor.
Apple'ı kıyaslamaya dahil etmiyorum çünkü orada insanlar ekosistem alıyor.
Ve devamlı Apple zam yaptığı için telefonu 6 ay sonra bile satsalar kar edebiliyorlar.
Samsung'da daha ilk haftadan fiyat düşüyor.
Kutuyu açtığın an -10k zaten.
Aynı Fikirdeyim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle düşünüyorum, işletim sistemi Android olsa da her markanın kendi özelleştirdiği OS'leri var. Örneğin Magic 7 Pro'yu, Samsung One UI sonrası yeterli özelleştirme seçeneklerini sunamamasından ötürü sattım. Firma bir süre sonra resmi uygulamalarda reklam göstermeye başladı mesela, amiral gemi bir model için kabul edilemez. Kamera testlerinde kamerası uçup kaçıyor diye övülen bir modeldi, ama biraz uzaktan bir insan portresi çekildiğinde insan yüzünü ve ellerini fazla yapay zeka işlemesine maruz bırakıp bozuyordu. Veya, şebeke çekim çubuğu düşük çekse bile yüksek gösteriyordu. Bu da bana göre dürüst bir olay değil. Bu detayları kullanmadan bilemezdim.

Gibi gibi...
Google , Apple , Samsung Yazılım Seviyesinde Üst Seviyelerde Fakat İş Donanım Kısmına Gelince Hepsi Sapıtıyor .

Kamera desen kötü,
Ve devamlı Apple zam yaptığı için telefonu 6 ay sonra bile satsalar kar edebiliyorlar.
İşte kendinde demişsin ya her sene yeni apple a gecsem zarar etmem ama androidde satmaya kalksam deli zarar ediyorum. Samsungta bu zarar daha minimal. Ayrıca uygulama optimizsayonu ui vs kim ne derse desin diğerlerinden iyi. Ki ülkemizde biliyosun kimse insanı karakterine göre yargılamıyor. Herkes ya telefonuna ya arabasına bakıyor.

satılmıyor arkadaşlar. Alacak varsa ve 1 yıl sonra satmayı düşünüyorsa satamaz

vivo x300 var şubat ayında aldım 10 gün kullandım kutusuna geri koydum. Sahibinden de satamıyorum 3 aydır..
45 veriyorlar :D 60a ben almışım. 50e satamıyorum düşünün..

Ben alınacak bir fiyatta olduğunu düşünmüyorum. Android cihazlar (Samsung Ultra serisi hariç) ikinci ele geçtiği anda çok ciddi değer kaybediyor ve bu da benim için ciddi bir alım kriteri. Hastası, tutkunu alır bir şey diyemem ama 48 bine aldığım Honor'dan iki aylık temiz cihaz olmasına rağmen ciddi zarar ederek sattım ve haftalarca ilanda alıcı bekledi. Bir ara Apple merakım vardı mesela, 55 bine aldım memnun kalmadım ikinci elde 55 bine ilana koyduğum gün sattım.
Esas Samsung'da değer kaybı muazzam.
Şubat'ta 110 bine çıkan s26 ultra şuan 87 bine satılıyor.
5 ayda dolar artmasına rağmen 23 bin₺ değer kaybı yaşatmış.
Sen 110 bine almış olsan 75 bile zor satarsın.
En az 30k zararda şuan ilk alanlar.

İşte kendinde demişsin ya her sene yeni apple a gecsem zarar etmem ama androidde satmaya kalksam deli zarar ediyorum. Samsungta bu zarar daha minimal. Ayrıca uygulama optimizsayonu ui vs kim ne derse desin diğerlerinden iyi. Ki ülkemizde biliyosun kimse insanı karakterine göre yargılamıyor. Herkes ya telefonuna ya arabasına bakıyor.
Değil son mesajımı oku.

Kamera desen kötü,
yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum , karşılaştırdığın ve önerdiğin firmaların bir tarafı çin kominst devleti fonluyor ve o gelen fonda doğu türkistanlılara yapılan soykırım ve zulm politikasından geliyor , diğer taraf ise kore devletinden fon almak yerine destek veriyor hatta bir dönem güney kore devleti için tank ürettiler .... ( o türk kardeşlerimizin yerinde olabilirdiniz )

Mesele Android , İos Değil !

Ülkedeki Şu Kocaman Vergi Fiyatlandırması Ve Faiş Zamlar .

1781533322992.webp

Aynı Fikirdeyim .

Google , Apple , Samsung Yazılım Seviyesinde Üst Seviyelerde Fakat İş Donanım Kısmına Gelince Hepsi Sapıtıyor .
Zaten Samsung kullanıyor olsam da firmayı savunmuyorum. Hatta Ultra serisi hariç S serisi de ciddi fiyat kaybedebiliyor.

Yıllar önce ilk çıktığı zaman S23 almıştım, iki sene geçti satıp S25+ modeline terfi ettim. Ekran boyutunun büyümesi haricinde aynı ekran, aynı kamera, aynı tasarım dili, aynı pil performansı...

Ama Android'in de en oturmuş arayüzü One UI, neye geçersem geçeyim arıyorum.

Değil son mesajımı oku.
En azından satılıyor abi samsung kim 2. El vivo alıyor ülkede. Yani kisiye kalmıs bi durum ben yeni telefona gecerken elimdekini satıp oyle geceyim diyen bir adamın alacagı cihazlar degil. Ha alırım 7 8 sene kullanırım diyen varsa yorumlayamam kullanılır.

yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum , karşılaştırdığın ve önerdiğin firmaların bir tarafı çin kominst devleti fonluyor ve o gelen fonda doğu türkistanlılara yapılan soykırım ve zulm politikasından geliyor , diğer taraf ise kore devletinden fon almak yerine destek veriyor hatta bir dönem güney kore devleti için tank ürettiler ....
Anlıyorum :PeepoLeave:

yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum , karşılaştırdığın ve önerdiğin firmaların bir tarafı çin kominst devleti fonluyor ve o gelen fonda doğu türkistanlılara yapılan soykırım ve zulm politikasından geliyor , diğer taraf ise kore devletinden fon almak yerine destek veriyor hatta bir dönem güney kore devleti için tank ürettiler .... ( o türk kardeşlerimizin yerinde olabilirdiniz )
Kullandığımız Çoğu Ürün Madein China Kardeşim O Yüzden Bunun Önüne Geçemezsin .

Ayrı Bir Konu Olarak Kendi Milletine Bir O Kadar Düşman Olan Bir CB Var Kendi Milletini Irkını Düşünmezken Gidip Elin Araplarını Düşünüyorsa Bu Bizim Şuçumuzdur !

Değil son mesajımı oku.
Dostum satış olmazsa fiyatlar düşer ve lansmanda aldığın her ürün değer kaybeder. Piyasayı takip eden biri de, Samsung'un ilk üç dört ayda fiyatının ciddi düşeceğini bilir.

Değerin sürekli enflasyon ve kura göre güncellendiği cep telefonu markası Apple. Alırsın, zam gelir, ikinci elde sıfır aldığın fiyata satarsın...

Aynısını maalesef Android olan herhangi bir cihazda yapmak mümkün değil. Ben de Android olan herhangi bir cihaza bu kadar para bağlamayı kendi adıma gereksiz görüyorum. İlle alacak olsaydım, iki gün önce 63 bine düşen Magic 8 Pro'yu alırdım mesela ama o bile çinli bir cihaza göre yüksek geldi.

Dostum satış olmazsa fiyatlar düşer ve lansmanda aldığın her ürün değer kaybeder. Piyasayı takip eden biri de, Samsung'un ilk üç dört ayda fiyatının ciddi düşeceğini bilir.

Değerin sürekli enflasyon ve kura göre güncellendiği cep telefonu markası Apple. Alırsın, zam gelir, ikinci elde sıfır aldığın fiyata satarsın...

Aynısını maalesef Android olan herhangi bir cihazda yapmak mümkün değil. Ben de Android olan herhangi bir cihaza bu kadar para bağlamayı kendi adıma gereksiz görüyorum. İlle alacak olsaydım, iki gün önce 63 bine düşen Magic 8 Pro'yu alırdım mesela ama o bile çinli bir cihaza göre yüksek geldi.
Vivo Ve Oppo Fiyat Konusunda İyi Bence Dolu Dolu Kutu İçeriğide Sağlıyor .

Öyle Hemen Dip Fiyatlarıda Boylamıyorlar .

Oppo'yu Eklemeyi Unutmuşsun :)

Geri