Airpods Pro 3. Nesil Alınır mı

Çıktığı zaman almıştım. Hepsiburada satıcılı şekilde. Airpods pro 2. nesil vardı , aralarında çok über bir fark yok ama tabii ki iyileştirmeleri var. Vade farksız taksit seçeneği ile yetkili satıcılardan gerekirse bir tık fazla olmak kaydıyla alınır.

az önce sipariş verdim Hepsiburada satıcılı yerden 11200tl umarım değer

Apple ürünlerini Apple yetkili satıcıları hariç (Mediamarkt gibi zincir mağazalar ve Troy gibi yetkili satıcılar da okey) hiçbir Apple ürünü almam, Amazon güvenilir diye bir şey de yok orada da tonla başka satıcı var. Sahtesini gönderseler orijinali nasıl bilmediğin için farkı hemen anlayıp iade etme ihtimalin de çok düşük. Zamanında Aliexpress den AirPods klonu almıştım (Apple logosuz) bildiğin orijinal gibiydi kulaklık, tabi dandikliği sonucunda 6 ayda bozuldu ama ele alınca verdiği malzeme kalitesi hissiyatı hatta içinden çıkan şarj kablosu bile çok orijinal gibiydi yani aldığım yer AirPods diye de satmıyordu ben de onu bilerek aldım ama ben bile orijinal sanacaktım bozulana kadar 😂
Amazondan bir çok ürün aldım hocam kendi satmadıkları ürünlerde bile bir sıkıntı çıksa hemen iade aldılar bu zamana kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

az önce sipariş verdim Hepsiburada satıcılı yerden 11200tl umarım değer
Hayırlı olsun kesinlikle değer. Bundan önce samsung buds 2 pro da kullandım. Bundaki gürültü engelleme olayı bambaşka. Fiyatı biraz tuzlu tabii ama deyiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,174
Son üye
umutyavyz
Geri