Dustares
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,017
Arkadaşlar merhaba bilgisayar kasası arama aşamasındayım baya bir ürüne baktım. Son olarak 2 seçenek kaldı bunlarında aralarında kaldığım için en iyisi konu açayım dedim şimdi
1. Kasa bu
Bu kasanın 7 tane fanı beni cezbetti ve fan yapısı lianli fanlarına benzediği için beyaz ayarlayınca süper duruyor ama kasanın malzeme kalitesi çok düşüktür diye düşünüyorum.
2. Kasa ise bu
www.akakce.com
Bu kasa ise diğerinden 1k pahalı fakat msi. İzlediğim inceleme videolarında baya övülüyor ve kutu içeriği güzel msi olduğu için malzeme kaliteside iyidir diye düşünüyorum.
Şimdi uzun lafın kısası sizce hangisini almalıyım ? Fikirlerinizi yazarsanız üzerine düşünürüz.
1. Kasa bu
Bu kasanın 7 tane fanı beni cezbetti ve fan yapısı lianli fanlarına benzediği için beyaz ayarlayınca süper duruyor ama kasanın malzeme kalitesi çok düşüktür diye düşünüyorum.
2. Kasa ise bu
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.853,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu kasa ise diğerinden 1k pahalı fakat msi. İzlediğim inceleme videolarında baya övülüyor ve kutu içeriği güzel msi olduğu için malzeme kaliteside iyidir diye düşünüyorum.
Şimdi uzun lafın kısası sizce hangisini almalıyım ? Fikirlerinizi yazarsanız üzerine düşünürüz.