Hangi Banka Uygulaması Kullanmalıyım?

§OWL§

80+
Reaksiyon skoru
16
Öncelikle merhabalar, yakında zamanda Nays banka kartıyla yüklemeyi kapattı bu yüzden alternatif bir uygulama düşünüyorum bunlar başlıca Vodafone Pay, Tosla ve Tami bu uygulamaları kullananlar veya başka önerisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Ailenin ortak kullandığı bir banka varsa şubeye gidin çocuk hesabı açsınlar. Kartı da Troy değil Mastercard/Visa olarak talep edin.

Ailenin ortak kullandığı bir banka varsa şubeye gidin çocuk hesabı açsınlar. Kartı da Troy değil Mastercard/Visa olarak talep edin.
Reşitim, sadece Nays'ı avantajlarından dolayı kullanıyordum ek olarak banka hesaplarım var zaten fakat yine de yorum için teşekkür ederim

Reşitim, sadece Nays'ı avantajlarından dolayı kullanıyordum ek olarak banka hesaplarım var zaten fakat yine de yorum için teşekkür ederim
Reşitsen dediğin sistemleri kullanman için bir sebep yok. Büyük bankalar zaten taksit fırsatları ve belli başlı kampanya sağlıyor.

Reşitsen dediğin sistemleri kullanman için bir sebep yok. Büyük bankalar zaten taksit fırsatları ve belli başlı kampanya sağlıyor.
Nays'ın avantajları çok fazlaydı 250 TL üzeri kazı kazan veriyordu o da 15 TL veriyordu genellikle, 1000 TL üzeri max 150 TL olacak şekilde %10 veriyordu ve 7/24 para transferi ücretsiz, gün içerisinde çokça para transferi yapıyorum bankalarda 8 TL kesiyor işlem başı günlük yaklaşık 40-50 TL kâr ediyordum bu yüzden alternatif arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

enpara paycell yapıkredi
Teşekkür ederim, değerlendireceğim

Ben Paycell kullanıyorum şu an, ama Papara falan kadar kullanışlı değil. Her ay tekrar kampanyalara katılman gerekiyor. Netflix, Steam, Epic Games veya Trendyol'da iş yapıyor. Maalesef oradan para yiyemiyoruz diye bunları da bitirdiler ve alternatif bir şey de çıkaramadılar.

Ben Paycell kullanıyorum şu an, ama Papara falan kadar kullanışlı değil. Her ay tekrar kampanyalara katılman gerekiyor. Netflix, Steam, Epic Games veya Trendyol'da iş yapıyor. Maalesef oradan para yiyemiyoruz diye bunları da bitirdiler ve alternatif bir şey de çıkaramadılar.
Kesinlikle, fakat özellikle Papara açıldıktan sonraki yorumlar pek iyi değil ona dikkat ettim, Paycell'de banka kartından para yükleme ve 7/24 ücretsiz para transferi var mı?

Kesinlikle, fakat özellikle Papara açıldıktan sonraki yorumlar pek iyi değil ona dikkat ettim, Paycell'de banka kartından para yükleme ve 7/24 ücretsiz para transferi var mı?
Banka kartından para yüklemeyi denemedim, ben bazı harcamalar için bir miktar atıyorum ve genelde ₺4-8 fark alıyor. Para göndermeyi denemedim, ama Papara gibi değil o konuda eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,630
Üyeler
198,164
Son üye
SamuelWhitaker
Geri