Segotep Becool 120s ARGB Siyah Sıvı 999₺

Bu saçma sapan çoluk çocuk işi ürünü alacağınıza gidin FSP NC5 ARGB alın 900 TL'ye çok daha iyi soğutuyor. Ayrıca daha sessiz ve daha uzun ömürlü.

Fiyat farkına değecek kadar verir mi peki 10 derece aşağı çalıştırmıcaksampek mantığı yok gibi
Sanırım yanlış anlaşıldım veya yanlış bir yorum yaptım. Evet verir dediğim kısım tek kule tipi bir fan rahatlıkla Segotep Becool 120s'den daha iyi soğutmaya sahip. Örnek olarak yukarıda belirttiğim FSP NC5 ARGB olan fan. Her konuda Segotep Becool 120s'den daha üstün. Bu sebeple FSP NC5 varken kesinlikle alınacak ürün değil.

görüntü olarak da hoş durur çok ısınır yanar mı işlemci ? yoksa yeterli olur mu ? atıyorum biri 35 biri 40 sa bunu alırım. ısınsın işlemci çok önemli değil dağlar kadar fark olur dersen kule tip alayım
120mm sıvı soğutmalar verimli değil ve işlemci yük altına girdiği zaman çok ses yapıyorlar. benzer bir soğutma sağlar ama uzun ömürlülük ve konfor olarak thermalright öneririm

biri sıvı soğutma paylaşınca :). Hemen yazıyorlar. Bunun yerine hava soğutma vb.
2. El fiyatları sıvı soğutmaların 900 den başlıyor. Burada sıfır 2 yıl garantili ürün var.
Stok soğutucu kullanıyorsan bu bir hava soğutma kadar etki eder. Yani alınabilir. Bütçeniz kısıtlı ise alın kullanın mis gibi.

Geri