Çözüldü✓ Termal Macun Sürmeden Kullanılır mı

efeyim

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar oem sistem yarın teslim alıyorum ama termal macunum henüz gelmedi. Termal macun sürmeden sadece bileşenlerin testini yapsam sıkıntı olur mu?

termal macun sürmeden muhtemelen boşta bile 80 90 dereceleri görecektir komponente göre boşta bile kapanabilir termal macun şart

Arkadaşlar oem sistem yarın teslim alıyorum ama termal macunum henüz gelmedi. Termal macun sürmeden sadece bileşenlerin testini yapsam sıkıntı olur mu?
Sadece biosa girebilirsin belki orda bile işlemci çok ısınabilir ve sistem kendini kapatır. Deneme bile. Termal macun gelsin sür testini yap 1 2 günden bir şey olmaz

Termal macun gelince kullan diğer türlü kullanamazsın zaten

sistem içinde herhangi bir soğutucu varsa kendi termal macunu vardır onu geçici kullanabilirsiniz. Ama termal macun olmadan kullanamazsınız.

Belki tek kullanımlık termal macun gönderebilirler , yoksa gelene kadar bekle

Oem sistemin stock soğutucusunda termal macun var kendinde görürsün zaten geldimi o şekilde takıp kullanabilirsin. Dediğin gibi macun olmasaydı işlemci yanar bilgisayar bozulurdu kullanılmazdı yani.

Geri