E efeyim 80+ Katılım 27 Mayıs 2026 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 3 Dün, 17:38 #1 Arkadaşlar ilk kez hazır sistem alıyorum. Termal macun sürülmüş şekilde mi geliyor. Macun tam olarak nereye sürülmesi işlemcinin üstüne mi uyguluyoruz hiç bilgim yok yt bakmadan önce buraya sorayım dedim. Ne kadar sürede bir sürmek lazım?
Arkadaşlar ilk kez hazır sistem alıyorum. Termal macun sürülmüş şekilde mi geliyor. Macun tam olarak nereye sürülmesi işlemcinin üstüne mi uyguluyoruz hiç bilgim yok yt bakmadan önce buraya sorayım dedim. Ne kadar sürede bir sürmek lazım?
Mujka 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 3,371 Reaksiyon skoru 1,592 Dün, 17:39 #2 sen sürüyorsun ama zor değil halledersin.
S Siene 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 1,414 Reaksiyon skoru 858 Dün, 17:44 #3 Sistem kurulu geldiyse sürmene gerek yok hazır şekilde gelir. Ekran kartı takılı olmaz genelde bir tek onu kasaya takarsın.
Sistem kurulu geldiyse sürmene gerek yok hazır şekilde gelir. Ekran kartı takılı olmaz genelde bir tek onu kasaya takarsın.