5.000₺ Kadar Sıvı Soğutucu Önerisi

eraa

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar 5bin TL bandında beyaz sıvı soğutucu arıyorum. Aklımda MSI coreliqiud I360 var ama emin olmadim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca kasa ve PSU olarak öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

RX 9070XT.
R7 9700X.

Arctic lf3 pro 360 kasana sığarsa 420 al.

Arctic lf3 pro 360 kasana sığarsa 420 al.
Öncelikle beyaz bir sıvı soğutucu istiyorum ve kasa olarak lian li vision Compact mini V2 düşünüyorum ve bu kasaya lf3 doğru düzgün sığmıyor oyüzden onu elemek durumundayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-kasa-ca-3z2-85m6we-00-fiyati,1302479194.html
bu kasanın görünüşünü çok beğeniyorum ben değerlendirebilirsin başkalarına da sorup
Psu su güzel olsa aslında güzel kasada psu su güzel değil.

Öncelikle beyaz bir sıvı soğutucu istiyorum ve kasa olarak lian li vision Compact mini V2 düşünüyorum ve bu kasaya lf3 doğru düzgün sığmıyor oyüzden onu elemek durumundayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu su güzel olsa aslında güzel kasada psu su güzel değil.
güç olarak yeterli ancak kasada model olarak hangi psu kullanmışlar bilmiyorum psusuz modeli de 7300 tlmiş

Hocam bir kaç sorum olacak

Öncelikle psu olarak enermax revouliton iii mu daha iyidir yoksa raijintek cratos mu?
İkinci olarak bu Corsair sıvı soğutucu ile MSI mag coreliqiud I360 arasında performans farkı ne kadar vardır? Corsair de taksit olmadığı için almakta zorlanacak oyüzden soruyorum.

Hocam bir kaç sorum olacak

Öncelikle psu olarak enermax revouliton iii mu daha iyidir yoksa raijintek cratos mu?
İkinci olarak bu Corsair sıvı soğutucu ile MSI mag coreliqiud I360 arasında performans farkı ne kadar vardır? Corsair de taksit olmadığı için almakta zorlanacak oyüzden soruyorum.
diğer konuda ekranlı sıvı soğutma istemiştin diye hatırlıyorum o yüzden önerdim

Geri