Efe D.
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
Yok arctic iyi ama noctua isterdim yani.Artic Kötü Mü Üretiyor Kalite / Fiyat / Performans İşte![]()
Yok arctic iyi ama noctua isterdim yani.Artic Kötü Mü Üretiyor Kalite / Fiyat / Performans İşte![]()
Noctua Pahalı Yapacak bir şey Yok .Yok arctic iyi ama noctua isterdim yani.
Köşede duruyordu valla, tanıdık bir abime sattım boşta durmasındansa işe yarayacaklar artık.Niye sattın kral
ROG ryujin III Extreme gibi modellerden çok daha ucuz, sessiz ve daha performanslı. Şahsen daha iyi. Bir de Noctua'nın garanti desteğide var.vergisiz kılçıksız 250 dolar mıymış msrpanlıyorum canım noctua'cım öpüyorum seni yanaklarından
![]()
insan yiyecek bunları kanka. insan yiyemedikten sonra kim takar lamboyu ferrariyiROG ryujin III Extreme gibi modellerden çok daha ucuz, sessiz ve daha performanslı. Şahsen daha iyi. Bir de Noctua'nın garanti desteğide var.
10 yılda sıvı soğutma geldiğinde göre ekranlı olanı 5 yılda kavisli oled olanı da bi 10 yıla gelir.Ürün videosu:Setup Videosu:İnceleme Videosu:
MSRP: 250$
2023'de normalde çıkacaktı ama yol haritasından kaldırdırlar. Artık 15 yıl sonra gelir gibi.Adamlar ekranlıyı geçtim beyaz fan üretmiyolar yıllardır.