Yardım İkinci Ram Hakkında Yardım

EPekzy

80+
Reaksiyon skoru
161
Beyler merhaba,

Şuan aktif olarak

Patriot Viper Elite 5 16GB (1X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 modeli bir RAM kullanıyorum o dönem bütçem single kit almaya yetiyordu ilerde alırım ikincisini demiştim ama şimdi arayıp bulamıyorum piyasada kalmadı sanırım.

Sorum şu olacak bu ramin yanına örneğin aşağıdaki modeli alsam problem yaşar mıyım ne gibi problemler yaşarım?

Patriot Viper Venom 16GB 1x16GB DDR5 6000MHz CL30

ikisininde özellikleri aynı görünüyor ama şuanki ramini de satıp dual kit alman daha mantıklı olur..
O şekil 3k daha zarar yazıyor ustam ben de dual yapmak istiyorum ama ikinci elde satmak 6-7k arası ram zaten 10-11k aradaki fiyat daha da büyüyor 32 lik kişiyle takas yaptığında bile adam üstüne senin ramine 4-5k biçiyo kendisi 16-17 bine satıyo

O şekil 3k daha zarar yazıyor ustam ben de dual yapmak istiyorum ama ikinci elde satmak 6-7k arası ram zaten 10-11k aradaki fiyat daha da büyüyor 32 lik kişiyle takas yaptığında bile adam üstüne senin ramine 4-5k biçiyo kendisi 16-17 bine satıyo
aynısının ikinci eli de alınabilir.

aynısının ikinci eli de alınabilir.
Ben de o şekil bakıyorum da 7-8 binden aşağı satan yok ramde bana ikinci el 6ya falan gelmedikçe mantıksız oluyor çünkü çoğu 7 bine satılanların 5200-5600 hızlarında ya da cl değerleri 46-50 falan ne yapacağımı bilmiyorum bir de ikinci elde taksit avantajı olmuyor o da var

Üretim tarihine göre hynix a veya m die değişebiliyor yani ilk aldığın m die ikinci a die çıkma ıhtimali var en mantıklısı satıp kit almak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de o şekil bakıyorum da 7-8 binden aşağı satan yok ramde bana ikinci el 6ya falan gelmedikçe mantıksız oluyor çünkü çoğu 7 bine satılanların 5200-5600 hızlarında ya da cl değerleri 46-50 falan ne yapacağımı bilmiyorum bir de ikinci elde taksit avantajı olmuyor o da var
Geçen ay 8 bine bu modeli sattım en düşük benim koyduğumdu

Üretim tarihine göre hynix a veya m die değişebiliyor yani ilk aldığın m die ikinci a die çıkma ıhtimali var en mantıklısı satıp kit almak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen ay 8 bine bu modeli sattım en düşük benim koyduğumdu
Vallahi sıfıra yakın oynuyor şu 2 el ramler çünkü çok bozulan bir parçada değil ömür boyu garantiside oluyor çoğunun o yüzden bana taksitle sıfır almak daha cazip gelmekte bakim nolcak belki 1-2 haftaya bir tane ucuz yakalarım

Beyler merhaba,

Şuan aktif olarak

Patriot Viper Elite 5 16GB (1X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 modeli bir RAM kullanıyorum o dönem bütçem single kit almaya yetiyordu ilerde alırım ikincisini demiştim ama şimdi arayıp bulamıyorum piyasada kalmadı sanırım.

Sorum şu olacak bu ramin yanına örneğin aşağıdaki modeli alsam problem yaşar mıyım ne gibi problemler yaşarım?

Patriot Viper Venom 16GB 1x16GB DDR5 6000MHz CL30

Hiç bir sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,941
Üyeler
197,580
Son üye
F_kaya58
Geri