🔥İndirim Baseus 45w Hızlı Şarj Powerbank 20.000mah ( Laptop ve Telefon Uyumlu ) 🔥1.539₺

Objektif bir yorum değil, ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Ayrıca Baseus da gayet kaliteli bir markadır.
2023 2024 çıkışlı oluyor çoğu denildi. Riske girip almadım, spigen aldım. Ben mutluyum sen de mutlu ol :) Baseus zaten kaliteli ama spigen ile kıyaslamazdım ben.

Objektif bir yorum değil, ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Ayrıca Baseus da gayet kaliteli bir markadır.
Baseus bence kaliteli değil. Yani o izlenimini yitirdi. Kronik sorunlu çok fazla ürünü var. Özellikle powerbank ve tws kulaklık tarafında.

Baseus bence kaliteli değil. Yani o izlenimini yitirdi. Kronik sorunlu çok fazla ürünü var. Özellikle powerbank ve tws kulaklık tarafında.
Hocam her markanın kronik sorunlu ürünü vardır . Markaya göre ürün değil modele göre ürün alınmalı. Ben baseus un şarj aletlerini kablolarını dönüştürücülerini kullandım şuana kadar banamısın demedi epey kaliteli.

Hocam her markanın kronik sorunlu ürünü vardır . Markaya göre ürün değil modele göre ürün alınmalı. Ben baseus un şarj aletlerini kablolarını dönüştürücülerini kullandım şuana kadar banamısın demedi epey kaliteli.
Bilmiyorum baseus bana eskisi gibi iyi gelmiyor artık. Ürünlerini araştırdığımda hep elim geri çekiliyor. Önceden araştırmadan alırdım öyle bir markaydı.

Bilmiyorum baseus bana eskisi gibi iyi gelmiyor artık. Ürünlerini araştırdığımda hep elim geri çekiliyor. Önceden araştırmadan alırdım öyle bir markaydı.
Vallaha ben markanın hiçbir ürününde kronik sorun veyahutta bir arıza ile karşılaşmadım. Teknoloji birazda şanş işidir böyle düşünüyorum. Sizde oldu diye bir başkasında olacak muamelesi şansa kalıyor. Ben şahsi görüşüm baseusun adı olan bir yerde araştırmadan alıyorum genelde sorun çıkmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,248
Üyeler
197,643
Son üye
Ronaldinho26
Geri