Baseus Enerfıll FC31 Super Hızlı Kendinden 2 Type-C Kablolu Usb-C 2 Çıkışlı 20000 Mah 45W Laptop Şarj Edebilen Powerbank - Siyah
Objektif bir yorum değil, ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Ayrıca Baseus da gayet kaliteli bir markadır.Konusu açıldı, ki +300 tl ile spigen 30.000'lik almak çok daha mantıklı. Spigen kalitesi tartışılmaz.
hangi model acaba o rica etsem ismini söyler misinizKonusu açıldı, ki +300 tl ile spigen 30.000'lik almak çok daha mantıklı. Spigen kalitesi tartışılmaz.
2023 2024 çıkışlı oluyor çoğu denildi. Riske girip almadım, spigen aldım. Ben mutluyum sen de mutlu olObjektif bir yorum değil, ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Ayrıca Baseus da gayet kaliteli bir markadır.
Baseus bence kaliteli değil. Yani o izlenimini yitirdi. Kronik sorunlu çok fazla ürünü var. Özellikle powerbank ve tws kulaklık tarafında.Objektif bir yorum değil, ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Ayrıca Baseus da gayet kaliteli bir markadır.
hangi model acaba o rica etsem ismini söyler misiniz
Hocam her markanın kronik sorunlu ürünü vardır . Markaya göre ürün değil modele göre ürün alınmalı. Ben baseus un şarj aletlerini kablolarını dönüştürücülerini kullandım şuana kadar banamısın demedi epey kaliteli.Baseus bence kaliteli değil. Yani o izlenimini yitirdi. Kronik sorunlu çok fazla ürünü var. Özellikle powerbank ve tws kulaklık tarafında.
Bilmiyorum baseus bana eskisi gibi iyi gelmiyor artık. Ürünlerini araştırdığımda hep elim geri çekiliyor. Önceden araştırmadan alırdım öyle bir markaydı.Hocam her markanın kronik sorunlu ürünü vardır . Markaya göre ürün değil modele göre ürün alınmalı. Ben baseus un şarj aletlerini kablolarını dönüştürücülerini kullandım şuana kadar banamısın demedi epey kaliteli.
Vallaha ben markanın hiçbir ürününde kronik sorun veyahutta bir arıza ile karşılaşmadım. Teknoloji birazda şanş işidir böyle düşünüyorum. Sizde oldu diye bir başkasında olacak muamelesi şansa kalıyor. Ben şahsi görüşüm baseusun adı olan bir yerde araştırmadan alıyorum genelde sorun çıkmıyor.Bilmiyorum baseus bana eskisi gibi iyi gelmiyor artık. Ürünlerini araştırdığımda hep elim geri çekiliyor. Önceden araştırmadan alırdım öyle bir markaydı.
Hocam aldım da ürün 14 Haziran 2025 yazıyor üretim iade edeyim miKonusu açıldı, ki +300 tl ile spigen 30.000'lik almak çok daha mantıklı. Spigen kalitesi tartışılmaz.
2025 ideal bence. Bilmiyorum @Alpha45 yanıtlar bence.Hocam aldım da ürün 14 Haziran 2025 yazıyor üretim iade edeyim mi