5.000₺ Kadar Sıvı Soğutucu Önerisi

Evet bu benim dikkatimi çekti amazon prime var ama acaba performansı nasıldır diğer sıvı soğutuculara göre
%50 fan hızında (sessiz) ryzen 9 7900 işlemciyi (seninkine benzer) en ağır işlemci testinde 85 derecede tutmuş, gayet iyi yani 10 numara soğutucu

%50 fan hızında (sessiz) ryzen 9 7900 işlemciyi (seninkine benzer) en ağır işlemci testinde 85 derecede tutmuş, gayet iyi yani 10 numara soğutucu
Hocam başka önerin var mı peki 4-5k arasında beyaz sıvı soğutucu?

asus prime lc360 white
thermalright frozen edge 360
bunlar da var da alınmaz bence, benim attığım da iyi. rgb olanı da 300tl pahalıymış ona da bakabilirsin.

asus prime lc360 white
bunlar da var da alınmaz bence, benim attığım da iyi. rgb olanı da 300tl pahalıymış ona da bakabilirsin.
Bu montech ile MSI coreliqiud I360 arasında çok az fiyat farkı var. Biraz baktımda pompa ve fan hızı MSI ın biraz daha iyi acaba başka farklar var mıdır?

asus prime lc360 white
@Mujka hocam rahatsız ettiğim için çok çok özür dilerim ama bütçeyi evet arttirdim daha iyi olması için.

Güncel olarak sistem için aldığım parçalar şunlar:

R7 9700x
Sapphire rx9070xt pure
Goodram irdm ram
Mld m700 SSD
MSI B850 Gaming plus wifi pz anakart
Diğer kasa,psu ve sıvı soğutucuyu almadım ve bu üçü için bütçem 22k. Beyaz bir sistem olacak ama psu nün beyaz olmasi şart değil.

@Mujka hocam rahatsız ettiğim için çok çok özür dilerim ama bütçeyi evet arttirdim daha iyi olması için.

Güncel olarak sistem için aldığım parçalar şunlar:

R7 9700x
Sapphire rx9070xt pure
Goodram irdm ram
Mld m700 SSD
MSI B850 Gaming plus wifi pz anakart
Diğer kasa,psu ve sıvı soğutucuyu almadım ve bu üçü için bütçem 22k. Beyaz bir sistem olacak ama psu nün beyaz olmasi şart değil.
Dostum bütçe sınırı diye bir sey bırakmamışsın zaten, benim sana bunu al şunu al dememin mantığı yok ki önerilerimi zaten yapmıştım. Daha iyi olsun daha pahalı olsun diye 22k'nın hepsini harcamana gerek yok, yarı fiyatına bile halledersin uğraşsan. Kasa olarak 3500-5000tl arası güzel kasalar var gaming gecesine de geliyor mesela lancool 217 inf beyaz vardı veya lian li v100r beyaz, asus a31/a32 plus veya daha sayamayacağim bir sürü kasa var. Psu enermax revo 3 850w beyaz önermiştim zaten. Soğutucu olarak da 3 bine de 6 bine de alabilirsin bir farkı olmaz en ucuz ocypus delta l36 v2 beyaz var daha üst modeller montech hyperflow silent 360, msi ve thermalright çeşit çeşit modeli ve artic lf3 pro beyaz var. Hepsi iyi zaten. 3 parçayı da önermiştim zamanında kendin bakarsın tekrar.

• Beğen
Reaksiyonlar: eraa
Geri