Cs 2 Düşük Fps Sorunu

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar merhabalar sistemim imzamdaki sistem yeni topladım fakat cs 2 de anlamsız bir şekilde düşük fps alıyorum anubis haritasında 300 400 fps lere gidiyor 200 leri bile gördüm sebebi nedir acaba ? herkes 600 700 fps oynuyor bu sistem ile

Arkadaşlar merhabalar sistemim imzamdaki sistem yeni topladım fakat cs 2 de anlamsız bir şekilde düşük fps alıyorum anubis haritasında 300 400 fps lere gidiyor 200 leri bile gördüm sebebi nedir acaba ? herkes 600 700 fps oynuyor bu sistem ile
Sistem ne

çözünürlük farkıdır kanka

tam ekran mı oynuyorsun ? pencereli falan olanlarda FPS değerleri kafayı yiyebiliyor.
En iyisi silip tekrar yüklemek bence

Ayar değiştirdikten sonra mı yapmaya başladı ? bunu bir düşün

tam ekran mı oynuyorsun ? pencereli falan olanlarda FPS değerleri kafayı yiyebiliyor.
En iyisi silip tekrar yüklemek bence

Ayar değiştirdikten sonra mı yapmaya başladı ? bunu bir düşün
tam ekran oynuyorum hocam bide bir şey diyeceğim cs 2 nin ayarlar kısmına geldiğim zaman kasanın içinden uğultu sesi geliyor

tam ekran oynuyorum hocam bide bir şey diyeceğim cs 2 nin ayarlar kısmına geldiğim zaman kasanın içinden uğultu sesi geliyor
Menüde FPS değerleri artıyorsa o yüzden geliyordur muhtemelen ama silip yüklemekte fayda var
FPS limiti var mı bi kontrol et yine neolur neolmaz

Menüde FPS değerleri artıyorsa o yüzden geliyordur muhtemelen ama silip yüklemekte fayda var
FPS limiti var mı bi kontrol et yine neolur neolmaz
cs 2 yi mi silip yükleyim

evet , en iyi seçenek bence.
Bendede 7800x3d ve 9070xt var , ortalama FPS değerleri 500 700 arası gidip geliyor
Hocam ayarlar ne durumda çekip atabilir misiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet , en iyi seçenek bence.
Bendede 7800x3d ve 9070xt var , ortalama FPS değerleri 500 700 arası gidip geliyor
bide oyunda ekran kartı fan açıyor mu benimkisi fan açıyor bide gıcırtılı bir ses geliyor ekran kartı bobininden geliyormuş sanırım

Teldeyim.
Gölge yüksekte , Diğerleri 4x 4x . Biri performansta diğerleri en düşükte , Fidely mi neydi devre dışı oradakilerden birisi
çekip atsam yardımcı olma şansın var mı hatırlıyor musun isimden hangisi yüksekte düşükte olduğu

Hocam ayarlar ne durumda çekip atabilir misiniz ?

bide oyunda ekran kartı fan açıyor mu benimkisi fan açıyor bide gıcırtılı bir ses geliyor ekran kartı bobininden geliyormuş sanırım
ekran kartı illa ki devreye giriyor . Evet coil whine bazılarında oluyoe ekran kartından ses geliyor.
Aşırı şiddetli değilse performansa bir zararı yok genellikle

çekip atsam yardımcı olma şansın var mı hatırlıyor musun isimden hangisi yüksekte düşükte olduğu
at ama her şey en yüksekte kullansan bile 200 FPS almazsın bence

Anubis haritasında fps değerlerini bilmiyorum genelde girerdem d2 rekabetçi giriyorum 500 700 arası gidip geliyor genelde

Geri