🔥İndirim Machenike L8 Pro 2k Tri-Mode Mouse + Şarj Standı 1510tl (Trendyol Plus Özel)

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,223
Sepette çıkan 100 TL kuponu uygulayın, başlıktaki fiyata düşecektir. Kablosuz, PAW3395 sensör ile geliyor. 2K Hz, kablolu 8K Hz desteği var. Yanında şarj standı da var. Fiyatına göre bayağı iyi, kendi sitelerinde 2200 TL'ye satılıyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

İhtiyacım yok tavsiyeniz için teşekkürler.
83 Gr bi tık ağır gibi elimde taş var sanki be bilader

aldım bir tane teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

siyahı da indirimde

O açıdan haklısınız hocam ama alışılır kullandıkça ya. Bu fiyata bayağı iyi; Dareu 950 Wing almamış olsaydım net alırdım bunu.

thumbresti olan bir mouseye göre çok hafif aslında
razer basilisk v3 pro'nun ağırlığına bakarsan dediğimi anlarsın

Aula sc580x den geçmeye değer mi?

Stok var indirim devam ediyor. 100tl +300tl paylaşılan şehirlere özel kodla birleşiyor 1210tl çektim bir tane

Beyazı 83gr, siyahı 58gr yazıyor. Kendi sitesinde her ikisi de 83gr

3395 sensör, switchler mekanik kailh gm 8.0. Başparmak koyacak bir model arıyorsanız alınır.

1 yıldır kullanıyorum FPS oyunları için değil Hikayeli oyunlar için kullanıyorum. Skatez felan hepsi kutudan çıkıyor. Tekerleği biraz sesli bilginize

fiyatı biraz daha düşmüş almak siteyen alsın ben aldım gayet iyidi ama scroll tuşu atlama yapıyordu ve scroll tuşu arada kitliyor arada kitlemiyordu ondan dolayı değişme gönderdim bakalım deşecekler mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 yıldır kullanıyorum FPS oyunları için değil Hikayeli oyunlar için kullanıyorum. Skatez felan hepsi kutudan çıkıyor. Tekerleği biraz sesli bilginize
yedek skatez yoktu bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,321
Üyeler
197,865
Son üye
yetimhanekundacisi45
Geri