Sanayi lokantalarına git orada ye. Eve gelen sipariş için bir de kurye parası ödüyorsun.eskiden insanlar neredeyse bedavaya yemek yiyebiliyordu. yanlış hatırlamıyorsam trendyol üzerinden falan oluyordu ama artık gerek min sepet tutarı olsun gerek gelen zamlar olsun pek bir şey alamıyoruz. öğrenci olduğum için yemeği çoğunlukla satın alıyorum. bildiğiniz böyle çok ucuza yemek söyleme yöntemi var mıdır?
500tl kupon min sepet tutarı 3000tl aynen knk ben siparis ederim simdi senin 80 gram tavuklu 300tl dönerini tavuğun kilosu 200tl . spora iyiki başlamışım şunlara para yedirmiyorumeskiden insanlar neredeyse bedavaya yemek yiyebiliyordu. yanlış hatırlamıyorsam trendyol üzerinden falan oluyordu ama artık gerek min sepet tutarı olsun gerek gelen zamlar olsun pek bir şey alamıyoruz. öğrenci olduğum için yemeği çoğunlukla satın alıyorum. bildiğiniz böyle çok ucuza yemek söyleme yöntemi var mıdır?
Yapabilirsin tabi youtube var kankam bir de chat gpt yapay zeka var nasıl yapıldığını maksimum 10 dakikanı alacak görerek okuyarak şeklinde yapabilirsin. <3bu elektrikli tencerede olur mu hocam malum yurttayım ocağım yok
bu halini denemedim yani baget olarak. göğüs ,hazır döner veya fileto kuulanıyorum genelde daha önce de yaptım. sadece kemikli denemedim o elektrikli tencerede rahat pişer mi diye onu sormak istemiştim <3Yapabilirsin tabi youtube denilen bir yer var kankam bir de chat gpt denilen bir yapay zeka var nasıl yapıldığını maksimum 10 dakikanı alacak görerek okuyarak şeklinde yapabilirsin. <3
Yani zibilyon tane tarif var biraz damak tadına göre değişiyor, tavuğu ketılda bile haşlama yapıp soslayıp tüketen birisiyim. Canın ne tarzda istiyorsa o şekilde tüket. Afiyed olsun şimdiden.bu halini denemedim yani baget olarak. göğüs ,hazır döner veya fileto kuulanıyorum genelde daha önce de yaptım. sadece kemikli denemedim o elektrikli tencerede rahat pişer mi diye onu sormak istemiştim <3
Yemeksepeti pronun cazip olması için ayda en az 15 yemek söylemen lazımHayat pay da 800 e 400 indirim var gastroclub trendyolda.
arkadaşınla alsan 200 e gelir.
Kupon denk getirmen lazım. Yemeksepeti pro var baya faydalı diyorlardı.