Beyaz Köşeli Kasa Tavsiyeleri

mebusra

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba. Kızıma (mecburen beyaz🤷‍♀️)sistem toplamak istiyorum. MSI mag pano 100R PZ modeli köşeli olmasından dolayı çok hoşuma gitti. Bu tip kasa başka markalarda da var mı? Hyte y70 white harici bulamadım ben. MSI mag pano 100R PZ hakkında düşüncelerinizi ve benzer kasalar hakkında önerilerinizi bekliyorum.

Ekler

• 85125.webp
    85125.webp
    150.7 KB · Hit: 8
Arkadaşlar merhaba. Kızıma (mecburen beyaz🤷‍♀️)sistem toplamak istiyorum. MSI mag pano 100R PZ modeli köşeli olmasından dolayı çok hoşuma gitti. Bu tip kasa başka markalarda da var mı? Hyte y70 white harici bulamadım ben. MSI mag pano 100R PZ hakkında düşüncelerinizi ve benzer kasalar hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar. Siz ne kadar sevdiyseniz bende bir o kadar sevemiyorum. Daha doğrusu girintili çıkıntılı şeyleri sevmiyorum ne kadar düz o kadar iyi :)
Sorunuza gelirsek şöyle bir model var bitfenix markasının ekranı falan da var üstünde bi değerlendirebilirsiniz https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yaz-gaming-oyuncu-kasa-fiyati,1390114062.html

Ama kızınıza daha kompakt ufak bir kasa toplasanız daha şık ve şirin durabilir.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Aslında hyte touch snow white beğenmiştim ekranlı olduğu için ama çok pahalı geldi bu yüzden elemiştim. Sizin önerdiğiniz kasa hem ekranlı hem köşeli hem fiyat olarak hyte dan daha uygun.🙏 Daha kompakt bir kasa tavsiye ederim derken hangi kasalardan bahsediyorsunuz? PC toplama işine çok yabancıyım. Buralardan okuyarak YouTube videolarına bakarak öğrenmeye çalışıyorum.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Aslında hyte touch snow white beğenmiştim ekranlı olduğu için ama çok pahalı geldi bu yüzden elemiştim. Sizin önerdiğiniz kasa hem ekranlı hem köşeli hem fiyat olarak hyte dan daha uygun.🙏 Daha kompakt bir kasa tavsiye ederim derken hangi kasalardan bahsediyorsunuz? PC toplama işine çok yabancıyım. Buralardan okuyarak YouTube videolarına bakarak öğrenmeye çalışıyorum.
Öncelikle hangi işlemci ve ekran kartını düşünüyorsunuz ona göre öneri yapayım

Anakart MSI b650M
İşlemci AMD ryzen 5 7500x3d tray

İşlemci olarak daha uygun fiyatlılarda oyun için kullanılacak bir PC için iş görür mü ona da karar veremedim henüz. Oyunlarda ön bellek hızı 96 olmalı deniyor diye o özelliklerde en uygun bunu bulabildim. Anakart işlemci uyumu doğru mu onu da bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum🤦🏻‍♀️

Anakart MSI b650M
İşlemci AMD ryzen 5 7500x3d tray

İşlemci olarak daha uygun fiyatlılarda oyun için kullanılacak bir PC için iş görür mü ona da karar veremedim henüz. Oyunlarda ön bellek hızı 96 olmalı deniyor diye o özelliklerde en uygun bunu bulabildim. Anakart işlemci uyumu doğru mu onu da bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum🤦🏻‍♀️
Yenge arkadaşın Sana önerdiği kasalar hem uygun hem estetik Sen bize bütçeni ve Sistem parçalarını vesaire söylersen biz sana yardımcı oluruz hiç sorun deil

Kasa için 60 k bütçem var ama gördüğüm fiyatlardan dolayı bütçemi 70 k ya zorlayacağım.
Ekran kartı olarak hem beyaz hem 16 GB olanlardan en mantıklısı Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16G sanırım bu konuda da öneriler bekliyorum🙏 Ekran kartından kalan miktara kasa, işlemci, anakart, ram, SSD, soğutucu ve güç kaynağı alınır mı? Yoksa ya bu sevdadan vazgeçecek ya da çocuğu ışıklarda su satmaya göndereceğim artık bana gelmeye başladılar. 🤦🏻‍♀️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,145
Üyeler
197,625
Son üye
qlpxr
Geri