2. El Ürün Alırken Risk Alıyor Musunuz?

Minning kartlara bir şey yapamazsın. Çıkabilir şansına. Olay minning yapılması değil. Olay kötü minning yapılması. Yoksa sıcaklığı iyi korunmuş, temizliğine dikkat edilmiş bir minning kart da okey bana göre.
evet dediğin gibi iyi yapıldıktan sonra içini açar macunu yenilerim yeni gibi olur ama kötü mining olayında elden bir şey gelmiyor
Yeni nesil kartlarda mining olmaz rtx 30 40 50 bu serilerde mining olmaz çünkü kartlar yüksek watt gerektiriyo ve kazım değerlerinin hakkını vermiyo genelde Miningciler gtx 1050 1650 1660 super kartlarını kullanır bazı 3060 da kullanılır onu söyliyim ama 50 ve 40 serisi kartların %80 i temiz
çok mantıklı dedin tamamdır hocam sağ olasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Haklısın ama artık kimseye güven kalmadı. Birebir elden alabileceğin, aynı şehirden denk getirirsen çok iyi olur. Tabi şans biraz.
Param güvende ile bişey satıyorsun. Mesela 9070 XT. Adam 6600 ile değiştirip geri gönderiyor yada tam tersi. Hukuki olarak çok uğraştırır.
şu olaylarda kafayı yiyorum çıldırmalık durumlar, satıcı da haksız değil pg açmamakla

Adama sor farklı platformlarda referansları var mıymış? Face, wp, forumlarda vs. Varsa referans iste.

Bu zamana kadar bir kere dolandırıldım parayı havale yaptığım için, Allah'tan küçük bir miktardı (600 ₺ falan). O günden beridir mümkünse 2. el elden alırım değilse 40 günlük yol çeker yine elden alırım, param güvende'ye bile güvenmiyorum o kadar yani.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar bir kere dolandırıldım parayı havale yaptığım için, Allah'tan küçük bir miktardı (600 ₺ falan). O günden beridir mümkünse 2. el alırım değilse 40 günlük yol çeker elden alırım, param güvende'ye bile güvenmiyorum o kadar yani.
evet abi ya meblağ büyük olmasa ben de çok uğraşmam da şu an 15000 liralık bir şey gördüm fazla miktar

evet abi ya meblağ büyük olmasa ben de çok uğraşmam da şu an 15000 liralık bir şey gördüm fazla miktar
Yani dediğim gibi kargo çok yaptım bu zamana kadar, tüm sistemimi ve kardeşiminkinin yarısını bu yöntemle yani havale yaptırarak binlerce lirayı gözden çıkararak göndererek hallettim ama o bir kere yaşadığım olaydan sonra "Yok ya, ne olursa olsun" dedim.

Logitech G Pro X kullanıyorum, bu kulaklık o zamanlar 7-8 bin ₺ idi ben 2. elde 1500₺'e bulmuştum, adamda hiçbir sorunu yok dedi havaleyi yaptım kulaklık geldi. Bir baktım kulaklığın mikrofonu sigara içerken yakılmış, kulaklığın her yeri sigara kokuyor (sigara kokusundan iğrenirim). Satıcıyla iletişime geçtim bana "valla kusura bakma abi, şöyle abi, böyle abi" dedi. Bir iki hafta oyaladı, sonra da engeli bastı.

Ben insan evladı olduklarına inanarak yaklaşım gösterdim ama anladım ki İmam osurursa cemaat s**armış. Sistem böyle yani, o yüzden en ama en mantıklısı ne olursa olsun elden almak.

Hem bana da iyi oluyor, bisiklete binip bir yere seyahat etmek için amacım oluyor en azından.

Alacağın ürünün linkini atarsan daha rahat yorumlarız. Piyasaya göre ekstrem uygun bir fiyatsa vs zaten anlaşılır.

Sitelerden 2. el ürün alırken param güvende vs açmak istemeyen satıcılardan direkt uzak mı duruyorsunuz? Misal çok iyi fiyattan bir ekran kartı gördüm ve gerçekten alasım vardı, test sonucunu eklemiş, ekran kartının fotoğrafı var garanti etiketi üzerinde statik poşeti de varmış dediğine göre vs. vs. Ama param güvende yapmadığı için emin olamıyorum ve şimdilik almaktan vazgeçtim, bazıları daha yüksek para vermeyi teklif etmiş param güvende açması için onları da reddetmiş, bu tarz durumlarda ne yapyıorsunuz?
ŞEHİR dışında ise tanıdığa vs elden teslim alırırsın aynı şehirde de bu durum geçerli misal geçen arkadaşa 3060ti aldım kutu var fatura yok üstünde güvenlik bandı yok kartın açılmış içi yani yinede test etmeden kozmetik inceleme yapıp aldık sağlam çıktı misal ama sıcak çalışıyor biraz

Sadece sarı sitenin güvende olduğu bir sistem param güvende.

Ekran kartı sattım yakın zamanda bende yüzyüze satmak için tüm mesajları geri çevirdim. Alıcı geldi dilediği testi yaptı benim sistemimde hatta en çok oynadığı oyunu bile yükleyip denemesine izin verdim.

Her iki taraf içinde güvenli bir şekilde alışveriş tamamlandı.

Tercihen bende 2. El alışveriş yapacağım ürün için ilk sorum yüzyüze test şansı oluyor pazarlığı yüzyüze yapmak üzere en sona bırakıyorum.

Sitelerden 2. el ürün alırken param güvende vs açmak istemeyen satıcılardan direkt uzak mı duruyorsunuz? Misal çok iyi fiyattan bir ekran kartı gördüm ve gerçekten alasım vardı, test sonucunu eklemiş, ekran kartının fotoğrafı var garanti etiketi üzerinde statik poşeti de varmış dediğine göre vs. vs. Ama param güvende yapmadığı için emin olamıyorum ve şimdilik almaktan vazgeçtim, bazıları daha yüksek para vermeyi teklif etmiş param güvende açması için onları da reddetmiş, bu tarz durumlarda ne yapyıorsunuz?
pg yoksa 200tl den fazla riske girmiyorum

Yani dediğim gibi kargo çok yaptım bu zamana kadar, tüm sistemimi ve kardeşiminkinin yarısını bu yöntemle yani havale yaptırarak binlerce lirayı gözden çıkararak göndererek hallettim ama o bir kere yaşadığım olaydan sonra "Yok ya, ne olursa olsun" dedim.

Logitech G Pro X kullanıyorum, bu kulaklık o zamanlar 7-8 bin ₺ idi ben 2. elde 1500₺'e bulmuştum, adamda hiçbir sorunu yok dedi havaleyi yaptım kulaklık geldi. Bir baktım kulaklığın mikrofonu sigara içerken yakılmış, kulaklığın her yeri sigara kokuyor (sigara kokusundan iğrenirim). Satıcıyla iletişime geçtim bana "valla kusura bakma abi, şöyle abi, böyle abi" dedi. Bir iki hafta oyaladı, sonra da engeli bastı.

Ben insan evladı olduklarına inanarak yaklaşım gösterdim ama anladım ki İmam osurursa cemaat s**armış. Sistem böyle yani, o yüzden en ama en mantıklısı ne olursa olsun elden almak.

Hem bana da iyi oluyor, bisiklete binip bir yere seyahat etmek için amacım oluyor en azından.
aynı şehirdeysek ben de gidip alıyorum hocam en sağlıklısı elden almak hiç şüphesiz
Alacağın ürünün linkini atarsan daha rahat yorumlarız. Piyasaya göre ekstrem uygun bir fiyatsa vs zaten anlaşılır.
atayım hocam siz de bakın güvenli alma fırsatınız olursa alın fiyatı iyi duruyor

aynı şehirdeysek ben de gidip alıyorum hocam en sağlıklısı elden almak hiç şüphesiz

atayım hocam siz de bakın güvenli alma fırsatınız olursa alın fiyatı iyi duruyor
Hesap acilisindan dolayi asla güvenmezdim gecen ay acmis. Fiyatta aman aman uygun değil.
Dolandirmak istese 13.5-14k pazarlik yapanlara evet derdi dusuncem bu yönde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,203
Üyeler
197,838
Son üye
Artyz
Geri