sakaryanerde yaşıyorsunuz bence cuma gunu yazıyor
sakaryanerde yaşıyorsunuz bence cuma gunu yazıyor
geleceklerine hiç ama hiç ihtimal vermiyorum 1tb ben aldım ama iptal olur gibi hissediyorum
satıcı batmış olup paraya çok ihtiyacı varsa bir ihtimal gonderir bende düşünmüyorum geleceginigeleceklerine hiç ama hiç ihtimal vermiyorum 1tb ben aldım ama iptal olur gibi hissediyorum![]()
Geçenlerde amazon satıcılı üründe 4 gün sonra temin edilemediği için iptal yedim, sadece kartınıza iade edilmiştir mesajıyla şutladılarTechburada adlı bir satıcıydı hocam Amazon değildi
Geçenlerde amazon satıcılı üründe 4 gün sonra temin edilemediği için iptal yedim, sadece kartınıza iade edilmiştir mesajıyla şutladılar
mağaza kapatıp paralara çöküp kaçmasın da .dsatıcı batmış olup paraya çok ihtiyacı varsa bir ihtimal gonderir bende düşünmüyorum gelecegini
amazon koruyodur inşallah bizimağaza kapatıp paralara çöküp kaçmasın da .d
Satıcı Amazonmuydu ürünlerin fiyatları nedirAlıntıyı görüntüle
130 liraya aldıgım testerelerde iptal yedi
degildi iptal yiceni düşündügüm için konu açmamıştım kılıc testere 400 digeri 130 tlydiSatıcı Amazonmuydu ürünlerin fiyatları nedir
Evet depoydu. Bugün telegramda aynı ürünü aynı fiyattan görünce benim sipariş aklıma geldi bir bakayım dedim. Benimki iptal olmuş ama aynısı telegrama düşmüş. Bir dümen dönüyor ama anlamadım. Thh'ye şikayet oluşturdum. Belki bir şey çıkar.depo degilmiydi bu
depodaki ürünü aynı anda başka birisi aldıgı icin iptal oluyor olabilirmi oyle bişi duymuştum sankiEvet depoydu. Bugün telegramda aynı ürünü aynı fiyattan görünce benim sipariş aklıma geldi bir bakayım dedim. Benimki iptal olmuş ama aynısı telegrama düşmüş. Bir dümen dönüyor ama anlamadım. Thh'ye şikayet oluşturdum. Belki bir şey çıkar.
Hadi öyle oldu diyelim ayın 5inden beri bekletmezsin. Ya da bugün nasıl aynı stok telegrama düşüyor o ürünü bana yollayabilirdi mesela. Bugün benim siparişi iptal edip aynısı telegrama düşüyor.depodaki ürünü aynı anda başka birisi aldıgı icin iptal oluyor olabilirmi oyle bişi duymuştum sanki