Yanlış Bilgi Verdiğim İçin Uyarı Almışım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

flyingatm

80+
Reaksiyon skoru
44
7800x3d 85W çeken bir işlemcidir. İçindeki entegre ekran kartı da 35 40W çektiği için 120W diye geçer. Ama entegre ekran kartı kullanılmıyorken buna ulaşamaz.

Bu uyarıyı veren arkadaş bunu bilmiyor muydu?

Ekleme: Uyarım kaldırılmış, moderasyona iyi niyet ve hassasiyeti için teşekkür ederim.

Ekler

• 1000025286.webp
    1000025286.webp
    119 KB · Hit: 70
Son düzenleme:
Yaptığım bir şey yok ki, verdiğim bilgide hata yok. Konuyu direkt moderasyon ile konuşabileceğim bir alan da göremedim.
hangi konunun altına yazdınız gidpte sıcak fırsatlardaki çorap 10tl postuna yazdıysanız olabilir böle şeyler

7800x3d 85W çeken bir işlemcidir. İçindeki entegre ekran kartı da 35 40W çektiği için 120W diye geçer. Ama entegre ekran kartı kullanılmıyorken buna ulaşamaz.

Bende bir kac tane sacama seyden uyari aldim hatta gercekten hata isledigim buyuk bir seyde sureli uyari veriyorlar ama hata olamayan veya ufak bir seyde sursiz uyari veriyorlar anlamadim moderasyon ekibini galbia aralrindan bagzilari dah iyi niyetli bagzilarida technopat moderatorleri gibi XD

Bu arada evet malesef moderatorler ile iletisime gecemiyorsun ama ben 1 kere moderator sacvma bir uyari attginda iste uyari mesaji vs. goruntulenen kisimda moderatorun/uyari mesajini raporla diyip ordan diger secenegini secip rapor etmistim durmu anlatmistim kaldirmislardi uyari mi yani oyle yapabilrisin

Bende bir kac tane sacama seyden uyari aldim hatta gercekten hata isledigim buyuk bir seyde sureli uyari veriyorlar ama hata olamayan veya ufak bir seyde sursiz uyari veriyorlar anlamadim moderasyon ekibini galbia aralrindan bagzilari dah iyi niyetli bagzilarida technopat moderatorleri gibi XD

Bu arada evet malesef moderatorler ile iletisime gecemiyorsun ama ben 1 kere moderator sacvma bir uyari attginda iste uyari mesaji vs. goruntulenen kisimda moderatorun/uyari mesajini raporla diyip ordan diger secenegini secip rapor etmistim durmu anlatmistim kaldirmislardi uyari mi yani oyle yapabilrisin
Tamamdır hocam öyle yapacağım. Techopat sayesinde imla öğrenmiştim küçükken. Sağ olsunlar, tek artıları budur. Ahahahaahah.

Bilmiyormuş demekki. Hatasını düzeltip kaldırır umarım.

Tüketim olarak doğru fakat eksik bilgilendirme yine var. Standart bir 85W işlemciye göre çok daha fazla ısınıyor V-Cache katmanı yüzünden.

Tüketim olarak doğru fakat eksik bilgilendirme yine var. Standart bir 85W işlemciye göre çok daha fazla ısınıyor V-Cache katmanı yüzünden.
Merhaba, teşekkürler.

Evet bu doğru, yine de uyarı kısmının fazla olduğuna inanıyorum. Bilginin geneli doğru, ortalama bir hava soğutma ile ben kullandım. Tek fanlı 1.500 liralık bir tower ile ve Antalya sıcağında yükte 80 üstü görmedim. E giriş seviyesi 240 mantığı da doğru, onlarca testi var.

Bu bağlamda 3d cache, 85w normal bir işlemciden fazla ısı sağlasa da yine de bizim çok ısınıyor bildiğimiz 14. nesil, 13. nesil İntel işlemcilerden çok daha serin. Orada denmek istenen şey, amiral gemisi bir işlemci olduğuna bakmayın, soğutması için ciddi bir çabaya gerek yok mesajının verilmesi diye düşünüyorum.

Yanıtlayıp zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ekleme, uyarım kaldırılmış. Moderasyona iyi niyeti ve hassaslığı için teşekkür ederim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,503
Üyeler
197,700
Son üye
Sakindur
Geri