Yanlış Bilgi Verdiğim İçin Uyarı Almışım

flyingatm

80+
Reaksiyon skoru
42
7800x3d 85W çeken bir işlemcidir. İçindeki entegre ekran kartı da 35 40W çektiği için 120W diye geçer. Ama entegre ekran kartı kullanılmıyorken buna ulaşamaz.

Bu uyarıyı veren arkadaş bunu bilmiyor muydu?

Ekler

• 1000025286.webp
    1000025286.webp
    119 KB · Hit: 37
Yaptığım bir şey yok ki, verdiğim bilgide hata yok. Konuyu direkt moderasyon ile konuşabileceğim bir alan da göremedim.
hangi konunun altına yazdınız gidpte sıcak fırsatlardaki çorap 10tl postuna yazdıysanız olabilir böle şeyler

Bana da vermişlerdi öyle gereksiz bir yanlış bilgilendirme uyarısı, onu yapıyorlar kanka takılma bunlara.

7800x3d 85W çeken bir işlemcidir. İçindeki entegre ekran kartı da 35 40W çektiği için 120W diye geçer. Ama entegre ekran kartı kullanılmıyorken buna ulaşamaz.

Bu uyarıyı veren arkadaş bunu bilmiyor muydu?

Bende bir kac tane sacama seyden uyari aldim hatta gercekten hata isledigim buyuk bir seyde sureli uyari veriyorlar ama hata olamayan veya ufak bir seyde sursiz uyari veriyorlar anlamadim moderasyon ekibini galbia aralrindan bagzilari dah iyi niyetli bagzilarida technopat moderatorleri gibi XD

Bu arada evet malesef moderatorler ile iletisime gecemiyorsun ama ben 1 kere moderator sacvma bir uyari attginda iste uyari mesaji vs. goruntulenen kisimda moderatorun/uyari mesajini raporla diyip ordan diger secenegini secip rapor etmistim durmu anlatmistim kaldirmislardi uyari mi yani oyle yapabilrisin

Bende bir kac tane sacama seyden uyari aldim hatta gercekten hata isledigim buyuk bir seyde sureli uyari veriyorlar ama hata olamayan veya ufak bir seyde sursiz uyari veriyorlar anlamadim moderasyon ekibini galbia aralrindan bagzilari dah iyi niyetli bagzilarida technopat moderatorleri gibi XD

Bu arada evet malesef moderatorler ile iletisime gecemiyorsun ama ben 1 kere moderator sacvma bir uyari attginda iste uyari mesaji vs. goruntulenen kisimda moderatorun/uyari mesajini raporla diyip ordan diger secenegini secip rapor etmistim durmu anlatmistim kaldirmislardi uyari mi yani oyle yapabilrisin
Tamamdır hocam öyle yapacağım. Techopat sayesinde imla öğrenmiştim küçükken. Sağ olsunlar, tek artıları budur. Ahahahaahah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,308
Üyeler
197,661
Son üye
viera34
Geri