bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,460
Keyfim yerine geldi ya
değil vallahi 1 hafta kahkaha atarımşakaysa komik değilse daha da komik
yurtdışındakiler bakmışgsli olarak uzdu keske aykut gelseydi ismail worldclass musluman hoca
1 sene daha beleşten şampiyon olcaz ne üzülüyongsli olarak uzdu keske aykut gelseydi ismail worldclass musluman hoca
aykut 5 yildir hocalik yapmiyor her turlu ismail daha iyi1 sene daha beleşten şampiyon olcaz ne üzülüyon
o kadar kıyak yapmazlar bize canım her türlü win ismailde gelse aykutta gelse. Nitekim ismail geldiaykut 5 yildir hocalik yapmiyor her turlu ismail daha iyi
AHAHAHHAH ismail kartal döneminde alınan 99 puanın 40 50 si haramdı zaten . iyi oldu beles sampiyonlukKeyfim yerine geldi ya
Adamın gram gurur yaptığını sanmıyorum bende yapmazdım heralde. Bilmem kaç milyon euro para alacak kovulsa bile. 1 senede aldığı para 7 sülalesine 50 yıl yeter.Adamın o kadar ahını aldılar Allah’ın kalorifercisi yüzsüz gibi yine gitmiş yine kovulacak sene sonu
aykutun mental bozuk baba adam daha gelmeden yoruldum diyodu bu kafadaki hocayı ilk haftalarda 1 puan kaybında öldürürler maalsefaykut 5 yildir hocalik yapmiyor her turlu ismail daha iyi