100mbps Vs 1000mbps?

indirme yapmıyorsan farketmez 4k video, reels herhangi birşeyi ikiside en iyisinden izletir ancak kalabalıksanız orda fark hissettirebilir. pingdede bi fark yaratmaz ev içi yoğunluğunuz yoksa
5 kişi kullanacak ama herkes aynı anda kullanmaz tahminimce. İndirme de çok yapılmaz oyun oynanmıyor benim birkaç paket indirmem gerek sadece o da 20GB falan yani çok zorlamaz sanırım.

5 kişi kullanacak ama herkes aynı anda kullanmaz tahminimce. İndirme de çok yapılmaz oyun oynanmıyor benim birkaç paket indirmem gerek sadece o da 20GB falan yani çok zorlamaz sanırım.
ethernet kullanırsın kimsenin varlığı etkilemez pingini, internet hızına gelirsek hep beraber netflixte izleseniz 100 mbpsyi yoracağını sanmam tabi internet sağlayıcısında bi arıza çıkmazsa

ethernet kullanırsın kimsenin varlığı etkilemez pingini, internet hızına gelirsek hep beraber netflixte izleseniz 100 mbpsyi yoracağını sanmam tabi internet sağlayıcısında bi arıza çıkmazsa
Arıza çıksa 1000 de de çıkar zaten yani o ihtimal hep var o yüzden taahhütsüz bağlatacağım her türlü. Ethernet kullanma imkanım pek yok ama online oyunla vs de pek işim yok.

Fiyat farkına bağlı. Büyük dosya indirmiyorsan çok fark etmez. 100 al baktın yavaş geliyor 1000 yaparsın.

Arıza çıksa 1000 de de çıkar zaten yani o ihtimal hep var o yüzden taahhütsüz bağlatacağım her türlü. Ethernet kullanma imkanım pek yok ama online oyunla vs de pek işim yok.
kafan rahat olsun o zaman

Eğer çok fazla indirme yapmıyorsanız ve evde çok fazla aynı anda aktif internet kullanıcısı yoksa günlük hayatta hiçbir fark yok.

Benim kardeş canı sıkılınca oyun indirdiği için ben 1000'e geçtim bir de ben çok fazla LLM model dosyaları indiriyor ve bandwidth satıyorum ancak tipik bir kullanıcının bence 1000'e geçmesinin ekstrem şartlar dışında hiçbir artısı yok.

Fiyat farkına bağlı. Büyük dosya indirmiyorsan çok fark etmez. 100 al baktın yavaş geliyor 1000 yaparsın.
Şuan 5Mbps yi zor görüyorum o yüzden çağ atlarım bence 100 de bile. Dediğin gibi 100 alıp bakayım o zaman en mantıklısı o gibi.

Fiyat farkı şuan 200TL ama temmuzda zam varmış fark ne kadara çıkar bilmiyorum.

Şuan 5Mbps yi zor görüyorum o yüzden çağ atlarım bence 100 de bile. Dediğin gibi 100 alıp bakayım o zaman en mantıklısı o gibi.

Fiyat farkı şuan 200TL ama temmuzda zam varmış fark ne kadara çıkar bilmiyorum.
200 TL dışarıda bir kahve parası ben olsam 1000 mbps alırdım ama 100 mbps günlük kullanacak birisi için gayet yeterli. Büyük dosyalar indirilmeyecekse fark hissedilmez.

Geri