MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Gta 6 için sizce pro almak daha mantıklı değil mi performans olarak. ?
ProGta 6 için sizce pro almak daha mantıklı değil mi performans olarak. ?
Pro ile normal versiyon arasında fps farkı olmayacağı söyleniyordu bir ara acaba nasıl olacak
Böyle bir durum olacağını sanmıyorum açıkçası bence pro 60 oynatır düz 30.Pro ile normal versiyon arasında fps farkı olmayacağı söyleniyordu bir ara acaba nasıl olacak
Yok öyle bir şey hocam.Pro ile normal versiyon arasında fps farkı olmayacağı söyleniyordu bir ara acaba nasıl olacak
tabii ki pro hocam. Düz ps5 lerde çok allaha emanet çalıştıracak bence.Gta 6 için sizce pro almak daha mantıklı değil mi performans olarak. ?
Peki ps5 + iphone 17 pm mi yoksa ps5 pro mu. Ps5 pro alırsam 17pm baya bi ertelenebilir arabayı sanayiye sokcam güncel s20 fe varYok öyle bir şey hocam.
Pssr bir kere slimde yok hiç.
Ps5 de genelde iki mod olur performans ve kalite diye
Bana göre;
Düz Ps5 Kalite 1080p 30fps
Düz Ps5 Performans 900p 45-60 FPS
Pro Kalite pssr açık 60fps
Pro Performans pssr açık 90-120fps
Çok alakasız cihazlar ama bu tamamen senin keyfine kalmış.Peki ps5 + iphone 17 pm mi yoksa ps5 pro mu. Ps5 pro alırsam 17pm baya bi ertelenebilir arabayı sanayiye sokcam güncel s20 fe var
Şöyle gta 6 yı net oynayacak cihaz lazım ama telefonda ölü. Ps5 oldurmeyecek derecede oynatırsa ps5e uzicam gibi duruyor. Yoksa max 30 fps oynatacaksa kalsin kırarım muhtemelen. 60fps oynamayı günde 4 5 kere telefonu şarj etmeye yeğlerim.Çok alakasız cihazlar ama bu tamamen senin keyfine kalmış.
Eğer kaliteye takıntılı bir insansan kesinlikle pro.
Ama oyunu açsın yeter kalite takıntım yoksa ve telefonun artık güncelde götürmüyorsa 17pmx + ps5.
Minecraft grafik. Belki fsr ile oynatır az bucuk kaliteli.Kutsal emanet mertebesine çıkarılan şu oyunun Series S'deki performansını çok merak ediyorum. PS5'te 30 FPS, Pro'da da tam olarak 60 FPS veremeyecek oyun daha düşük donanımlı bir konsolda nasıl çalışacak?
Hem fps hem de görüntü kalitesi farkı olacak.Pro ile normal versiyon arasında fps farkı olmayacağı söyleniyordu bir ara acaba nasıl olacak
Rockstar Games iddialı bir şekilde optimize ettik diyor. Minecraft kalitesi bunu kurtarmaz. Zaten Microsoft bu nesil için konsolda dibi gördü. Gelecek nesil konusunda da kötü referans olacak. Kıyaslanmaz ayrı konu ama sen kullanıcıya güvence verip bu cihazı almasını sağlıyor ve sonucunda az buçuk kaliteli ya da hiç açılmıyorsa markadan soğutur.Minecraft grafik. Belki fsr ile oynatır az bucuk kaliteli.