Gta 6 İçin Ps Slim Öi veya Pro Mu ?

Reaksiyon skoru
90
Gta 6 için sizce pro almak daha mantıklı değil mi performans olarak. ?

Pro ile normal versiyon arasında fps farkı olmayacağı söyleniyordu bir ara acaba nasıl olacak
Böyle bir durum olacağını sanmıyorum açıkçası bence pro 60 oynatır düz 30.

Pro ile normal versiyon arasında fps farkı olmayacağı söyleniyordu bir ara acaba nasıl olacak
Yok öyle bir şey hocam.
Pssr bir kere slimde yok hiç.
Ps5 de genelde iki mod olur performans ve kalite diye
Bana göre;
Düz Ps5 Kalite 1080p 30fps
Düz Ps5 Performans 900p 45-60 FPS
Pro Kalite pssr açık 60fps
Pro Performans pssr açık 90-120fps

Yok öyle bir şey hocam.
Pssr bir kere slimde yok hiç.
Ps5 de genelde iki mod olur performans ve kalite diye
Bana göre;
Düz Ps5 Kalite 1080p 30fps
Düz Ps5 Performans 900p 45-60 FPS
Pro Kalite pssr açık 60fps
Pro Performans pssr açık 90-120fps
Peki ps5 + iphone 17 pm mi yoksa ps5 pro mu. Ps5 pro alırsam 17pm baya bi ertelenebilir arabayı sanayiye sokcam güncel s20 fe var

Peki ps5 + iphone 17 pm mi yoksa ps5 pro mu. Ps5 pro alırsam 17pm baya bi ertelenebilir arabayı sanayiye sokcam güncel s20 fe var
Çok alakasız cihazlar ama bu tamamen senin keyfine kalmış.
Eğer kaliteye takıntılı bir insansan kesinlikle pro.
Ama oyunu açsın yeter kalite takıntım yoksa ve telefonun artık güncelde götürmüyorsa 17pmx + ps5.

Çok alakasız cihazlar ama bu tamamen senin keyfine kalmış.
Eğer kaliteye takıntılı bir insansan kesinlikle pro.
Ama oyunu açsın yeter kalite takıntım yoksa ve telefonun artık güncelde götürmüyorsa 17pmx + ps5.
Şöyle gta 6 yı net oynayacak cihaz lazım ama telefonda ölü. Ps5 oldurmeyecek derecede oynatırsa ps5e uzicam gibi duruyor. Yoksa max 30 fps oynatacaksa kalsin kırarım muhtemelen. 60fps oynamayı günde 4 5 kere telefonu şarj etmeye yeğlerim.

Kutsal emanet mertebesine çıkarılan şu oyunun Series S'deki performansını çok merak ediyorum. PS5'te 30 FPS, Pro'da da tam olarak 60 FPS veremeyecek oyun daha düşük donanımlı bir konsolda nasıl çalışacak?

Kutsal emanet mertebesine çıkarılan şu oyunun Series S'deki performansını çok merak ediyorum. PS5'te 30 FPS, Pro'da da tam olarak 60 FPS veremeyecek oyun daha düşük donanımlı bir konsolda nasıl çalışacak?
Minecraft grafik. Belki fsr ile oynatır az bucuk kaliteli.

Minecraft grafik. Belki fsr ile oynatır az bucuk kaliteli.
Rockstar Games iddialı bir şekilde optimize ettik diyor. Minecraft kalitesi bunu kurtarmaz. Zaten Microsoft bu nesil için konsolda dibi gördü. Gelecek nesil konusunda da kötü referans olacak. Kıyaslanmaz ayrı konu ama sen kullanıcıya güvence verip bu cihazı almasını sağlıyor ve sonucunda az buçuk kaliteli ya da hiç açılmıyorsa markadan soğutur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,335
Üyeler
198,108
Son üye
Miran_çakar
Geri