🔥İndirim 2100 TL Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu

5 6 gündür ürün 2200 2300 tl civarındaymıs çokda bi indirim yok bence

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
o fiyata 10 numara soğutucu bence, beyaz sistemi olanlara ucuz alternatif

fiyat güzel kullandım bundan çok iyi soğutuyor alcısını üzmez

Diğer ocypus ürünlerin fiyatlarını da düzenlemişler bu arada bakabilirsiniz

Aldım kullanıyorum arkadaşlar orta ve yüksek fan devrinde kullanirsaniz ben ses sevmem hic ses gelmesin diye alacaksanız almayın sesli çalışıyor.Performans ve malzeme kalitesi bence fiyatına göre yeterli,rgb renk konusunda ust duzey markalardan pek fark yok.Tam fiyat performans.Cooler master liquid v2 den gectim.

2 bin liraya bu kalitede performansta başka alternatif yok zaten dostlar rampage gamebooster gametech satiliyor bu paraya yapmayin :D 6 aydır kullanıyorum tık yok görüntü zaten 10 numara performans iyi fanlar otomatik zaten hiç son ayara aldığını görmedim sogutamayip

Ucuz etin yahnisi hesabı bunlar pek hoşuma gitmiyor. Bunları almaktansa 6 taksite daha bilinir sağlam kendini kanıtlamış sıvı soğutucuları almak bana çok daha mantıklı geliyor. Bu fiyatlara çift kuleli hava soğutma çok daha güvenilir hissettiriyor. Elbette ki sizin bileceğiniz iş.

Ucuz etin yahnisi hesabı bunlar pek hoşuma gitmiyor. Bunları almaktansa 6 taksite daha bilinir sağlam kendini kanıtlamış sıvı soğutucuları almak bana çok daha mantıklı geliyor. Bu fiyatlara çift kuleli hava soğutma çok daha güvenilir hissettiriyor. Elbette ki sizin bileceğiniz iş.
Ocypus zaten deepcool'un yan markası gibi bir şey no-name değil yani, ucuz et olmasının sebebi de çin malı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çift kuleden çok çok iyi ayrıca mantıklı bir kıyas değil

Geri