Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Böyle şey olmaz iyice mokokoya geçtiler bende yıllık ödemiştim 8. Ayın sonunda bitiyor bende farklı yere geçeceğim. Modemle ont cihazıda onların iade edicem kendime başka modem alırım ikinci el temiz.
kuruluma gelen adamlar kabloyu bina dışından çekmişti ilk defa fiber taktırdığım için. sadece modemle ont cihazını iade etmem yetiyor mu bu kablolarla işleri var mı?

Yıllı Ödeme Yapsan Bile Kuratarmaz .

Türknetin Artık Fiyat Tarifesi Getirmesi Lazım Yoksa Çok Müşteri Kaybedecek .

67 Mbps İçin Bu Fiyat Ne !

Yıllık Ödeyince : 8398,80/12 - 699 TL Yapıyor .

1781887898151.webp

kuruluma gelen adamlar kabloyu bina dışından çekmişti ilk defa fiber taktırdığım için. sadece modemle ont cihazını iade etmem yetiyor mu bu kablolarla işleri var mı?
Kablo değilde ont ve modem vermezsen total 5k falan ceza kesiyorlar. Arkadaşım türknet ile anlaşmalı bi firmada çalışıyor arızalara bakıyor müşteri değilde arızaya giden teknisyen modem veya ont cihazı kaybederse onlardan iki kat daha fazla alıyorlarmış hatta. Ben uğraşamam bunların sürekli zamları ile.

Kablo değilde ont ve modem vermezsen total 5k falan ceza kesiyorlar. Arkadaşım türknet ile anlaşmalı bi firmada çalışıyor arızalara bakıyor müşteri değilde arızaya giden teknisyen modem veya ont cihazı kaybederse onlardan iki kat daha fazla alıyorlarmış hatta. Ben uğraşamam bunların sürekli zamları ile.
hahahaha ulan piyasada fiyatı belirleyen kendileri olduğu için ne rahat her yere 5k ceza 10k ceza yazıyorlar. keşke şunlardan kurtulmanın bi yolu olsa

direkt kablonet internet kendisi veriyor kablonet kendisi iyi midir

hahahaha ulan piyasada fiyatı belirleyen kendileri olduğu için ne rahat her yere 5k ceza 10k ceza yazıyorlar. keşke şunlardan kurtulmanın bi yolu olsa
Tekel olmuşlar mafya gibi. Sıkıntı yok bizim burda turkcell, türk telekom, gigafiber, kablonet bütün altyapılar var gerekeni yapmasını bilirim onlar akıllılık yapıp mafya düzeni kuruyorsa bizde sürekli sağlayıcı (saplayıcı) değişiriz.

Beyler Şikayet Var Sizin Ellerinizden Öper Benim İçin Ok Yaydan Çıktı !

1781888481830.webp

SuperOnline Fiber candır.

Zammı öğrendiğim an millenicoma taşıdım arayıp taşımayın yıllık ödeyin fiyat 700e sabitlensin dediler reddettim.
Yıl sonuna kadar sabit fiyat olduğunu söyleyen Millenicoma geçtim bugün.
Millenicoma davet kodu ile geçtiğim için ilk 10 ay 699 liradan 100 lira indirim kazandım yani 599 ödücem ilk 10 ay. Artı olarak otomotik ödeme talimatı verdiğim için ilk ay için ekstra 150 tl indirim olucak.

Geçiş 1 saat bile sürmedi bi e devlet onayından sonra hemen halloluyor dakikalar içinde internet hiç gitmiyor

Türknet kudurdu artık iyice bulduğunuz uygun biyere geçin.

Millenicom tavsiyemdir dedemlerede geçen yıl millenicom aldırmıştım sorunsuz kullanıyorlar
1000 e 50 yi benim eve 1120 tl bence yinede çok ve ilk defa Millenicom'u duydum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SuperOnline Fiber candır.
bende superonline kullanıyorum bence müşteri hizmetleri güzel ve internet en son ne zaman kesildi hatırlamıyorum bile ama bana pahalı geliyor

Son düzenleme:
millenicomla anlaşma sağladım türknete geçmemin üzerinden 90 gün geçmesi gerektiğini söylediler bu yüzden 1-2 temmuz arası geçiş sağlanacakmış. ama aynı tarihte sanırım türknet bana 4. faturayı kesiyor. türknet sonraki faturayı saplamadan geçmemin bi yolu yok mu acaba?

Geri