Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

digitürk internete geçilir mi beyler 50mbps 669 tl benim konum max 59 veriyor zaten ama daha önce hiç kullanmadığımdan şüpheliyim sabit verirler mi 50 hız ne diyorsunuz üstelik 1 yıl boyunca taraftar paketi de hediyeymiş
aynı fiyata(599tl) millenicomun 100mbps paketini tercih edebilirsin hiç bozmaz. bana da altyapı 56mbps gösteriyordu 100lük paket aldım 70mbps falan veriyordu. her adreste farklı tabii ama bir şey kaybetmezsin

desteğini internetini falan bilmem ama politikaları rezalet maalesef. 2 ay sonra bi daha zam yaparlarsa hiç şaşırmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iki farklı altyapı var işte türk telekom altyapısı seçersen turkcell,vodafone gibi ev internetlerine geçerken geçiş bedeli tarzı bir şeyler ödemen gerekiyor olabilir. turkcell altyapısı seçersen de turkcelle geçmek istediğinde kolaylık olur
Ben Turknet'teyim şu an, Millenicom'da altyapı sorguladım 2 tane şey çıktı onu anlayamadım o yüzden sordum.

2 gün önce geçtim bende 30 hazirana kadar fiyatı sabitleyebilirsin falan diyor ama 1000mbite arttırma buna dahil olmuyor sanırsam

2 gün önce geçtim bende 30 hazirana kadar fiyatı sabitleyebilirsin falan diyor ama 1000mbite arttırma buna dahil olmuyor sanırsam
evet hocam o iş tam bir tuzak. fiyatı sabitlesen de aylık 350tl hız yükseltme paketini ödemeye devam ediyorsun

aynı fiyata(599tl) millenicomun 100mbps paketini tercih edebilirsin hiç bozmaz. bana da altyapı 56mbps gösteriyordu 100lük paket aldım 70mbps falan veriyordu. her adreste farklı tabii ama bir şey kaybetmezsin
peki hocam millenicomun müşteri hizmetleri nasıl, bir sorun yaşasam bağlantıda hemen çözülüyor mu ilgililer mi

peki hocam millenicomun müşteri hizmetleri nasıl, bir sorun yaşasam bağlantıda hemen çözülüyor mu ilgililer mi
henüz geçmedim buradaki yanıtlar sayesinde araştırma yaptım. biraz önce paket fiyatları için görüştüğüm adamın bana millenicom satmak için vermediği vaat kalmadı :D iki cümlede bir "asla sorun yaşamazsınız hatta 1000'e gerek yok paranız cebinizde kalsın 100mbps kullanın" diyip durdu. ilgili gözüküyorlar ama dediğim gibi türkiyede herhangi bi internetin kusursuz hizmet vermesi mümkün değil illa bunların da sorun çıkardığı anlar oluyordur

millenicom fiyat olarak düşük gözüküyor şuan ama açıkcası 2 yıl kullanmış biri olarak çok önermem turknet türktelekom internetlere zama geldi millenicomada gelicek %100 olarak ve millenicomda şöyle bir sorun yaşamıştım sürekli fiyat arttırıyorlardı bana sorulmadan her ay 100 150 tl fiyat arttırmışlardı bende vazgeçip turknete geçmiştim yani telefonda söyledikleri yok fiyat sabit kalcak şöyle olcak böyle olcak şeyler yalan dolan

Pananet diye bir firma buldum tt altyapısı ile 100mbps için 575 tl istiyorlar, düşünüyorum şu an nasıl bi firma önce onu araştırıcam.
evet pananet benim de dikkatimi çekti sitede 500 ve 1000lik paketlerde fiyat gözükmüyor onu öğrenmeye çalışıyorum. işin garibi türknet bile uploadı maks 50 verirken bunlar 100 200mbps upload verdiklerini idda ediyorlar araştıracağım. zaten aynı altyapı heralde fakat daha az şube daha az müşteri temsilcisi vb olunca giderleri azalıyordur daha ucuza verebiliyorlardır paketleri.

millenicom fiyat olarak düşük gözüküyor şuan ama açıkcası 2 yıl kullanmış biri olarak çok önermem turknet türktelekom internetlere zama geldi millenicomada gelicek %100 olarak ve millenicomda şöyle bir sorun yaşamıştım sürekli fiyat arttırıyorlardı bana sorulmadan her ay 100 150 tl fiyat arttırmışlardı bende vazgeçip turknete geçmiştim yani telefonda söyledikleri yok fiyat sabit kalcak şöyle olcak böyle olcak şeyler yalan dolan
2 temsilciyle konuştum ikisi de aralığa kadar sabit olacağını söylediler bundan cayabiliyorlar mı?

evet pananet benim de dikkatimi çekti sitede 500 ve 1000lik paketlerde fiyat gözükmüyor onu öğrenmeye çalışıyorum. işin garibi türknet bile uploadı maks 50 verirken bunlar 100 200mbps upload verdiklerini idda ediyorlar araştıracağım. zaten aynı altyapı heralde fakat daha az şube daha az müşteri temsilcisi vb olunca giderleri azalıyordur daha ucuza verebiliyorlardır paketleri.

2 temsilciyle konuştum ikisi de aralığa kadar sabit olacağını söylediler bundan cayabiliyorlar mı?
Dediğin gibidir muhtemelen.

digitürk daha ilgimi çekiyor nasıl olsa 100 hız alamıyorum konumumda ve daha ilgili olacaklarını düşünüyorum millenicoma göre üstelik 1 yıl taraftar paketi de hediye galiba digitürke kayıcam 12 ay sabit fiyat 669tl 50mbps

digitürk daha ilgimi çekiyor nasıl olsa 100 hız alamıyorum konumumda ve daha ilgili olacaklarını düşünüyorum millenicoma göre üstelik 1 yıl taraftar paketi de hediye galiba digitürke kayıcam 12 ay sabit fiyat 669tl 50mbps
sen bilirsin 60 70 lirayla çok şey oynamıyor zaten ama dediğim gibi onlardan uygun olan 100mbps veren firmalar da vardır. kullanırsan tahminimce 60-70mbps arası hız verir. hız çok önemliyse onları denemen daha mantıklı

Ben kullanırken 3 ay sonra fiyat arttırmaya başlamışlardı, herkese farklı muhabbet çekiyolar ama yani her sağlayıcıda farklı bir sorun çıkabilir ön görmek zor biraz ve millenicom uploadı düşük veriyor senin için upload önemlimi değilmi bilemicem artık

evet hocam o iş tam bir tuzak. fiyatı sabitlesen de aylık 350tl hız yükseltme paketini ödemeye devam ediyorsun
yeni abone olduğum için eylüle kadar artmayacakmış fiyatım benim eylüle kadar artı 200 öderim sonrasına bakarım

Geri