modeli neventonmun haberi varmı bundan kasa frisby la![]()
modeli neventonmun haberi varmı bundan kasa frisby la![]()
KASA FRİSBY olum görselide mi görmüyonuzKasa bedavaya geliyor çok iyi fiyat, PSU zaten 2.5K civarı var.
https://www.incehesap.com/frisby-fc-9310g-usb-3-0-650w-80-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-46206/modeli ne
modeli ne
bence boşa aldın kasa Frisby çünkü görseldeki gelirse açıklama yanlış %90 modeli de şu Frisby FC-9310G 650WBeyler ben kasa PSU için aldım. 250tl de Teknosa doğum günü kupon varmış boşa gitmesin diye kullandım 2059.90tl den banka da %10 cashback verdi 1854tl 2 taksit aldım.
Frisby niye vento diye pazarlıyorlar ya haydaKASA FRİSBY olum görselide mi görmüyonuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.incehesap.com/frisby-fc-9310g-usb-3-0-650w-80-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-46206/
al kanka satıcı açıklamayı yanlış yazmış muhtemelen
Frisby FC-9310G
bence boşa aldın kasa Frisby çünkü görseldeki gelirse açıklama yanlış %90 modeli de şu Frisby FC-9310G 650W
valla kanka bilmiyom ya bilerek yada yanlışlık bilerekse vento ayağına iteleyecekler gibiFrisby niye vento diye pazarlıyorlar ya hayda![]()
Fsp 650w PSU iyiydi ya kasa kötü olsa da iş yapardi da. Frisby kalsın çok kötüvalla kanka bilmiyom ya bilerek yada yanlışlık bilerekse vento ayağına iteleyecekler gibi![]()
PC deysen Akakçe, epey gibi yerlerden bakabilirsl misin vento bu modeli var mı. Özellikle gamersarena sitesine bakhangisi gelir la ona gore iptal etcem
Fsp 650w PSU iyiydi ya kasa kötü olsa da iş yapardi da. Frisby kalsın çok kötü
PC deysen Akakçe, epey gibi yerlerden bakabilirsl misin vento bu modeli var mı. Özellikle gamersarena sitesine bak
Alıntıyı görüntüle
aynı kasaysa burdada fsp 650w yazıyo
FSP Yİ firsby ile bir mi tuttun senvento çok kaliteli değilki zaten frisbyle eş değer
kasa için çok farketmez arkasındayım yazdığımın psu frisby gelecek değilya zatenFSP Yİ firsby ile bir mi tuttun senaz önce
bunda sorun yok görselle açıklama doğru kasa vento ztnAlıntıyı görüntüle
aynı kasaysa burdada fsp 650w yazıyo
bu konudaki linktekini alırsan frisby gelecek ztnkasa için çok farketmez arkasındayım yazdığımın psu frisby gelecek değilya zaten