Oyuncu Kulaklığı Gaming

zerro

80+
Reaksiyon skoru
0
mrb ben bugun bu kulaklıgı aldım sizce iyi mi indirimli hali bana 994 tl geldi suan sparışım hazırlanıyor size sormak istedim iyi mi kötü mü işimi görür mü hem kablosuz hemde kablolu olsun dedim youtube baktım videosu yoktu o yüzden burdan yazıyorum oyun icin aldım cs pugb tarzlı oyunlar icin nasıl iyi mi link bırakıyorum ürünün

mrb ben bugun bu kulaklıgı aldım sizce iyi mi indirimli hali bana 994 tl geldi suan sparışım hazırlanıyor size sormak istedim iyi mi kötü mü işimi görür mü hem kablosuz hemde kablolu olsun dedim youtube baktım videosu yoktu o yüzden burdan yazıyorum oyun icin aldım cs pugb tarzlı oyunlar icin nasıl iyi mi link bırakıyorum ürünün

hocam bi baktım da bu fiyata yine idare eder çok muazzam kalite bekleme tabi

Bu fiyata kablosuz alınmaz. Büyük ihtimalle çok çabuk kırılacaktır. Ayrıca mikrofonun da iş göreceğini sanmıyorum. Havit'in Fuxi H3'ü mikrofonu düzgün çalışmıyor. Sadece ses vermede iş görüyor. Bu üründe ses ileteceğine hiç ihtimal vermiyorum.

Yerinizde olsam iptal ederdim ve bütçe belirleyip kablolu kulaklıklara yönelirdim. Mesela KlasseGear'ın IEM'i daha ideal olacaktır.

Type-C versiyonunu KEYMO kodu ile alabilirsiniz.

Beğenmezseniz diye Amazon'dan da alınabilir. Amazon iade tarafında sorun çıkarmayacaktır.

Kulaküstü ise şu ürünleri öneririm.

Kablosuz istiyorsanız bütçe zorlayıp ₺400 indirim varken şunu alın. Bazı kredi kartlarına 4 taksit imkanı da varmış. Bu kulaklığı büyük ihtimalle uzunca süre kullanırsınız, yeni de bir ürün. Özellikleri Mchose V9 ile benzer.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,881
Üyeler
197,776
Son üye
kkkksee
Geri