🔥İndirim Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
851
Havit'in Türkiye'de satışı yeni sürdüğü ve incelemesi olmayan, yazılım, ses çipseti ve sürücüleri Mchose V9 ile benzer olan kulaklığını ₺2000 alabilirsiniz. Mchose V9 ile arasında gecikme (Mchose 15ms), çekim mesafesi, kulak pedi, batarya farkları var. İndirim iki rengi için de geçerlidir.

Ürün detayları bağlantıda yazıyor:

Ayrıca Türk Telekom kullanıcıları D&R için fırsat kuponu alırlarsa ₺1849 denk geliyor. Türk Telekom uygulamasındaki fırsatlar kısmından kodu alıyorsunuz. Ben burayı hiç kurcalamazdım. Ama D&R, Idefix vb. uygun fiyatlı ürünleri, sağladığı kuponlar ile almak mantıklı geldi. Keza Petlebi'yi de hiç kullanmıyordum, geçen aylarda iki kere alışverişim oldu. Orası için de kupon veriyormuş.

2026-06-20_04-51.webp

Ürünün sürücüsü de bulunuyor. Satın alacaklar Havit driver yazdıktan sonra, arama kutusuna H2015 PRO yazararak indirebilir.

Mini inceleme:

Ses kasmada CS2 ve Valorant'da yeterli. BF6 tarafında da kasılsa da, ben IEM ve ses kartı ikilisine göre biraz yetersiz buldum. Uygulaması kötü bence, daha fazla EQ ayarı ve net fark ettiren ayarlar sunabilirlerdi. Bence hiç uygulama yüklemeyin.

Elimde aynı markanın kablosuz H2002BG'si var. Ona göre konforu daha rahat, kulak pedleri daha büyük. Sadece sağ tarafında bir tasarım hatası var. Bu hatadan dolayı kulağa tam oturmuyor. Ama böyle aşırı bir boşluk yok. Yani rahatsız edecek bir şey değil. Bir de ayarını bol bırakırsanız gıcırtı yapıyor, kafaya tam oturan ayarı bulun. Üst kısmı keza H2002BG göre rahat, onda kumaş kaplama ama içi süngerdi ve kafaya baskı yapıyordu. Bu suni deri ama çok da kalitesiz değil ve rahatsız edici bir baskı yapmıyor.

Yanında mikrofon (çıkarılabilir), type-c JAK bir kablo ve type-c usb-a şarj kablosu geliyor. İsterseniz şarj isterseniz de JAK ile kullanılabiliyor. JAK kabloyu ses kartına falan da takabilirsiniz veya PS5'e artık bilmiyorum. Kutu tarafında da H2002U PRO vb. göre biraz kısılmış, ₺500 sattıkları H2040D gibi bir süngerimsi beyaz poşet, onun içinde kulaklık ve kabloları mikrofon da dahil açılır kapanır poşeti olan bir şeye koymuşlar. Bu arada süngerimsi poşet olayına okeyim ben. Genelde kablo saklama, stand gibi duran garip plastikli kutuları sevmiyorum. Kulaklığı saklarken kabloya da zarar verebiliyorum.

1782064648208.webp

Ayrıca beyazına ait görüntüler de konuda mesaj olarak atılmış.

Mikrofonu test etmedim ve etmeyeceğim. Ama oyun tarafında işinizi görür. H2002P vb. farksız olduğunu sanmıyorum, biraz daha iyidir.

Bataryası da gayet yüksek. H2002BG şu kadar kullansam net şarja takmıştım.

Mikrofon geribildirim sesleri de echolu değil ve kafa ütületmiyor. H2002BG echolu ve yavaşça söyleyen bir abla vardı. Bunda net olarak söylüyor. Uyku modu yine H2002BG'den biraz fazla ama, şu uyku moduna almayı ayarlama olsa güzel olurmuş.

Tuş işlevleri ise;

Açma tuşuna basılı tutmak açma ve kapatmaya yarıyor.
Açma tuşuna bir kere basmak çalan medyayı (video, müzik) duraklatıyor.
Açma tuşuna iki kere basmak dongle ve bluetooth modları arasında geçiş yaptırıyor.

Ses açma ve kapama tuşları, varsayılan olarak göründüğü gibi. Ayrıca ses açmaya iki kere basarsanız sonraki müziğe geçiyor. Ses kapatma iki kere basarsanız da müziği başa ve duruma göre de önceki müziğe geri dönüyor. Ama belirteyim ses butonlarına böyle ikili basmak çok konforlu değil. Biraz daha rahat basılabilirdi. Kullanınca anlarsınız, ben klavyeden yaptığımdan çok önemli değil ve genelde de sesi değiştirmiyorum. Ama kullananların aklında da olsun.

Mikrofon tuşuna bir kere basmak mikrofonu kapatıyor.
Mikrofon tuşuna iki kere basmak stereo ve special sound arasında geçiyor. Bu arada şimdi denerken special sound sesine geçerken daha net bir ses verdi. Stereo dönerken daha yumuşak veya yavaş. Special sound etkisi olabilir. Uzun süre denemedim ama stereo kullanın bence.

Tuşların hepsi sol tarafta, bence sağ tarafa kapatma koyup, mikrofon tuşunu arkaya koyabilirlerdi. Mikrofon tuşu önde, arkada da kapatma tuşu kalıyor. Ben arkama düşen tuşlara basmaya alışmışım.

Alıcısı H2002BG ile benzer değerlere sahip. Yine mutfağa gidince saçmalıyor. Ama bunda H2002BG gibi kasa yanındayken yaşanan cızırtılar olmadı. O konuda daha iyi.

Kısaca kablosuz isteyenler için bu fiyata pili yüksek, kulak pedleri konforlu (sağ pedi tutan metallerdeki küçük boyut hatasının oluşturduğu sağ kulağı tam kavrayamama hariç), ses kasmada yeterli, alıcısı H2002BG göre iyi, kutu içeriğinde iki adet farklı kablo ile daha fazla seçenek şansı sunan güzel bir ürün.

Son düzenleme:
havitlerin çıkarılabilir mikrofonlu kulaklarında bunda var mı bilmiyorum ama kronik sesini robotik yapıyo devamlı, donanımsal sanırsam bi kere mikrofon aç kapa tuşuna basınca çözülüyor ama çok can sıkıyor

Kusura bakmayın. Direkt bilgilendirme olsun.

Gecikme Süreleri Ne Anlama Gelir?24 ms ve altı: Kablosuz teknolojinin ulaştığı en üst seviye hızdır. Gecikmeyi hissetmeniz imkansızdır.30 - 60 ms: Standart kablolu kulaklık performansına çok yakındır. Oyunlar için ideal ve akıcıdır.60 - 100 ms: Hafif bir gecikme vardır. Dikkatli kullanıcılar fark edebilir ancak oyun zevkini baltalamaz.100 - 200 ms: Standart Bluetooth kulaklıkların (film/müzik için olanlar) gecikme süresidir. Rekabetçi oyunlarda gecikme belirgin şekilde hissedilir.

24 ms gecikme diye belitmişler. Normal mi bu? Fazla gecikmeli değil mi?
24 milisaniye normal fazla değil. Aynı firmadan H2002BG kullandım, gecikme tarafında herhangi bir sorun yaşamadım. O da 24 ms gecikmeli bir üründü. En düşük 10 ms ATK Mercury kullandım, aralarında muazzam farklar yok.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

havitlerin çıkarılabilir mikrofonlu kulaklarında bunda var mı bilmiyorum ama kronik sesini robotik yapıyo devamlı, donanımsal sanırsam bi kere mikrofon aç kapa tuşuna basınca çözülüyor ama çok can sıkıyor
Kablosuz olanlarda olabilir. Bunun alıcısı biraz farklı. Genelde ATK, Mchose vb. kullandığı hem telefon hem bilgisayarda geçen alıcıya benziyor. Ben de deneyip yazarım, gerçi ben mikrofonlarını kullanmıyorum.

Havit'in Türkiye'de satışı yeni sürdüğü ve incelemesi olmayan, yazılım, ses çipseti ve sürücüleri Mchose V9 ile benzer olan kulaklığını ₺2000 alabilirsiniz. Mchose V9 ile arasında gecikme (Mchose 15ms), çekim mesafesi, kulak pedi, batarya farkları var. İndirim iki rengi için de geçerlidir.

Ayrıca Türk Telekom kullanıcıları D&R için fırsat kuponu alırlarsa ₺1849 denk geliyor. Türk Telekom uygulamasındaki fırsatlar kısmından kodu alıyorsunuz. Ben burayı hiç kurcalamazdım. Ama D&R, Idefix vb. uygun fiyatlı ürünleri, sağladığı kuponlar ile almak mantıklı geldi. Keza Petlebi'yi de hiç kullanmıyordum, geçen aylarda iki kere alışverişim oldu. Orası için de kupon veriyormuş.

Alıntıyı görüntüle

Ürünün sürücüsü de bulunuyor. Satın alacaklar Havit driver yazdıktan sonra, arama kutusuna H2015 PRO yazararak indirebilir.
Valla dayanamadım artık aldım ya. Aradığım her özellik var içinde. Ve piyasada ki ürünlerin yarı fiyatına. Risk misk neyse aldık artık, sonuçta yarı fiyat :kekw: Sorunsuz ürün çıkarsa piyango gibi olacak valla. İnşallah güzel üründür. Kod bilgilendirmesi için de teşekkür ederim hocam, tt'li olmak sonunda işe yaradı :D Ön inceleme yapmak bize farz olacak anlaşılan. Girdik riske hadi hayırlısı:kekw:

Bende aldım birisi Razer BlackShark V2 HyperSpeed2 den daha iyi diyince gaza geldim😀😀

Alıntıyı görüntüle

Ps5 için alınır mı

Kulaklık ile ilgili inceleme yok sanırım ama ps5 de kullanılabilir fuxi h7 modelini ps5 de kullandım
Brezilyalılar çok incelemiş, başka ülkeden bulamadım. Onların izlenimine göre iyi duruyor, hayırlısı bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,846
Üyeler
197,994
Son üye
Ze0d
Geri