Son çırpınışları olarak yorumladım.Açıklamaya bahaneye bak. Planım teknik taktiğim yoktu demiyor da...
Fatih Terim'in efsane sözü: “Topla oynamayı, topla oyalanmayla karıştırmamamız gerekir.”
![]()
Sorun yabancı-Türk olayı değil ya. Bak Pochettino ya. Abd diye burun kıvırdığımız takım, canavar gibi top oynuyor.Abd de bildiğimiz kim var? 3 oyuncu sayarsın.Yabancıya ülke mi teslim edilir? Milli takım da öyle.
Oynayan var, satan var. Kimin cebine nereden ne giriyor bilemeyiz. Ve ikinici kez ard arda.Sorun yabancı-Türk olayı değil ya. Bak Pochettino ya. Abd diye burun kıvırdığımız takım, canavar gibi top oynuyor.Abd de bildiğimiz kim var? 3 oyuncu sayarsın.
Madem kapalı defansa karşı oynayamıyosun. açık alanda oynamayı biliyosun, o zaman topu bırak rakibe.
Herkes bizi çözmüş,bi Montella çözemedi. Adamlar verdi bize topu, 3 kere geldiler 3 tane gol yedik.
Bu rezillik çok su kaldırır, kaldırması da lazım. Herşeye EL atan REİS imiz buna da atsınOynayan var, satan var. Kimin cebine nereden ne giriyor bilemeyiz. Ve ikinici kez ard arda.
Ben bu senaryoyu hatirliyorum.Sinirden gülüyorum valla. 2 maçta golümüz yok. Doğru düzgün pozisyon yok.
Nereden ?Ben bu senaryoyu hatirliyorum.
Euro2020 de 1 gol atmistik rakip kaleyeNereden ?
Belki azıcık utanırlarda Abd maçında bişeyler yaparlar diyecem de yazarken vazgeçtim, bi ... olmaz bunlardan.Euro2020 de 1 gol atmistik rakip kaleye
Utanmaları Varsa Daha Maça Çıkmazlar .Belki azıcık utanırlarda Abd maçında bişeyler yaparlar diyecem de yazarken vazgeçtim, bi ... olmaz bunlardan.