İstanbulda Fitness Aylık Fiyatları

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,066
İstanbulda marka olmayan güzel sayılabilecek salonlar ne kadar gidenler söylerse çok iyi olur.Adama sordum gel çayımızı iç fiyatta yardımcı oluruz dedi ona göre gideyim

belediye salonuna gidiyorum aylik 800 ogrenci 400 arkadasim mahalle salonuna gidiyor aylik 1500 ama salon kotu bence ortalama duzgun bi salon 2000 olmali

belediye salonuna gidiyorum aylik 800 ogrenci 400 arkadasim mahalle salonuna gidiyor aylik 1500 ama salon kotu bence ortalama duzgun bi salon 2000 olmali

Bence 2000 Pahali olur yani sonucta giden kisiler genelde cogu haftada 2-3 gun gidiyor ve 1 saat anca spor yapiyordur biraz geri kalan 1-2 saatte sohbet ediyor dinelip telefona vs. bakiyor yani oyle cok fazla bir hizmet almiyorsun genelde bence

He ama kucuk popuelr olamayan salonlara bir sey diyemem onalara az kisi gittigi icin pek kazanmiyoralr ama o zamanda adam populer olan yer daha iyi imkanlari dah ucuza sunuyor der gitmez mahalle salonuna orayada zaten genelde evine ykain olsun isteyenelr gidiyor vs...

Gerci Macfit gibi populer yerlere gidenlerin bir cogu kiz tavlamak icin vs. ve kendini premium hissetmek icin gidiyor gibi bence

Son düzenleme:
maksimum kactır hocam öyle işlek bir yerde değil mahalle arası sayılır

Bence 2000 Pahali olur yani sonucta giden kisiler genelde cogu haftada 2-3 gun gidiyor ve 1 saat anca spor yapiyordur biraz geri kalan 1-2 saatte sohbet ediyor dinelip telefona vs. bakiyor yani oyle cok fazla bir hizmet almiyorsun genelde bence
hocam ne yaptiginin onemi yok sonucta 1 aylik uyelik aliyorsun istersen 1 saat dur istersen 5 saat dur adam 2 gun geliyosun sohbet ediyosun diye fiyati mi dusursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,104
Üyeler
198,239
Son üye
Can öztürk
Geri