Çözüldü✓ Displayport ile Bağlıyken Görüntü Gidip Geliyor

Reaksiyon skoru
45
Merhabalar sistemimde ekran kartım 3080 ti sorunum şu ki ekran arada git gel yapıyor 1 aydır, ben monitörden kaynaklı olduğunu düşündüm servise gönderdim monitörün ekranı değişip geri geldi. Geldikten sonra bir hafta monitörü laptop ile kullandım ekran hiç git gel yapmadı. Masaüstüne bağladığımda ise sorun hala devam ediyordu neden kaynaklı olabilir ? Ekran kartının sürücüsünü de silip kurdum. Ve yeni bir dp kablosuyla denedim oyundayken boştayken gidip geliyor. Aldığım kablo da buydu.

Son düzenleme:
eğer yükte iken gidiyorsa sıkıntı psu da olabilir. Bende ekran standby oluyordu arkada windows ve ses açık oluyordu.

Yükte daha sık oluyor
Sıkıntı psu da çok yüksek ihtimal. Zaten attığın psu da çok iyi bişey değil 700w da ani spike larda 3080ti için aşırı yetersiz. Psu 3080ti ve diğer bileşenleri beslemek için aşırı yüke giriyor. Zamanla da ömrünü yitirmiş.

Cratos 850w modelini düşünüyorum indirime düşerse
benzer sorunu yaşıyordum Display kabloları çok seçici kablo yapıyor masaüstünde de oluyorsa bende de video izlerken bile oluyordu kablo değiştim 2 kere şuan artık sorunsuz kullanıyorum

benzer sorunu yaşıyordum Display kabloları çok seçici kablo yapıyor masaüstünde de oluyorsa bende de video izlerken bile oluyordu kablo değiştim 2 kere şuan artık sorunsuz kullanıyorum
Kabloda değiştim ama aynı devam ediyor hangi kablo ile düzelttin sorunu

Son düzenleme:
Kabloda değiştim ama aynı devam ediyor hangi kablo ile düzelttin sorunu
Arkadaş aynı monitörün 0'ını aldı onda sorun yoktu kutudan çıkan kabloyu verdi düzeldi şuan sorunsuz bende 4 monitör var hepsinde vetechin kablosu var bi MSI da böyle sorun yaşadım o da kutu kablosuyla düzeldi 2.el aldım diye kablosu yoktu bunun yanında

hdmi denedinmi masaüstü pc için
Hdmi da sorun olmuyor şuanda öyle kullanmaktayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş aynı monitörün 0'ını aldı onda sorun yoktu kutudan çıkan kabloyu verdi düzeldi şuan sorunsuz bende 4 monitör var hepsinde vetechin kablosu var bi MSI da böyle sorun yaşadım o da kutu kablosuyla düzeldi 2.el aldım diye kablosu yoktu bunun yanında
Benim kutudan çıkan kabloyla bi 6 aydır felan kullandım bir sorun yoktu son bir aydır görüntü gidip geldiği için kablodan zannettim claws markasının dp 1.4 kablosunu aldım onda da oluyor

Geri