Yardım 4070 Ti Süper Ekranda Yeşil Cizgiler

emirhan57

80+
Reaksiyon skoru
8
Dostlar selam maalesef bilgisayarım da son 2 haftadır böyle yeşil çizgiler çıkıyor bazen bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor kapatana kadar ama gittikçe artıyor bu sizce sorun ne olabilir Eylül 2024 te aldım kartı,ekran kartı dışında birşeyden olabilir mi ?
. https://dosya.co/zmhmv21s6q42/VID_20260621_133841.mp4.html

Ekler

• 66324.webp
    66324.webp
    210.4 KB · Hit: 24
Farklı bir monitörde de denedin mi?

Dostlar selam maalesef bilgisayarım da son 2 haftadır böyle yeşil çizgiler çıkıyor bazen bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor kapatana kadar ama gittikçe artıyor bu sizce sorun ne olabilir Eylül 2024 te aldım kartı,ekran kartı dışında birşeyden olabilir mi ?
muhtemelen monitördendir hocam bendede benzer sorun olmuştu asus monitörümde ekran kartından zannettim başta çünkü pc restartladığımda bazen gidiyordu geri geliyordu sonra zaman geçtikce artmaya başladı ve hiç gitmemeye başladı servise gönderdim düzeltip geri yolladılar

İkinci ekran var onda böyle olmuyor sol tarafta monitörden mi dersiniz ? Yokki elimde de baskan monitör bir bakayım sağolun arkadaşlar

İkinci ekran var onda böyle olmuyor sol tarafta monitörden mi dersiniz ? Yokki elimde de baskan monitör bir bakayım sağolun arkadaşlar
tvye bağla o şekilde bakabilirsin
2 monitörden 1inde oluyor demişsin zaten monitörden kaynaklıdır muhtemelen

İlk olarak bence driverini DDU ile kaldırıp tekrar yükle. Eğer bu aşamayı daha önce yaptıysan çıkmıyor dediğin monitör ile OCCT gibi testlerde biraz ekran kartına yüklen, ekran kartında sorun var ise ya çökecektir ya da bu çizgiler yine olacaktır yüksek ihtimalle. Eğer sorun olmazsa yüksek ihtimal monitör kaynaklıdır.

Tamam işte hocam ana monitörün ömrü bitmiş değiştirmen lazım.

Usta Ben sana yapman gerekenleri söyliyim

Farklı kabloyla monitöre bağla tekrar oluyormu bi bak kablodan dolayı olabilir

Ekran kartının farklı soketine tak kabloyu tek soket bozuk olabilir

Monitörün display port ve hdmi ini ayrı ayrı dene

Monitörün arkasında bir tuş varsa menu tuşu onu aç açıldığında bozulmalar hala varsa o monitörden dolayıdır

Dediklerimi yap 2 ihtimal var ya ekran kartının vramında sıkıntı var yada monitörün panel arızası var

Tamamdır arkadaşlar çok teşekkürler tek tek hepsini deneyip sonucunu yazacağım inşallah

Dostlar denedim televizyon ve ikinci ekranda valla bir problem gözükmüyor,bu kesin olarak monitör anlamına mı geliyor? Yeterince zorlamıyor olabilir mi televizyon veya ikinci ekran? Gerçi ana monitörde de direkt masaüstünde oluyor olay

Geri