🔥İndirim Hawk 3 Lü Fan Seti + Kontrolcü 600 TL

bu tip rgb fanlarda çerçeve oranına da bakmak lazım bunda mesela çerçeveler kalın fan standart 12cmler yerine 11 hatta 10cm çapa kadar küçülmüş gibi duruyor buda daha az hava demek.

İtopya dan aldığımız thermaltake view 380 kasanın fanlarının hızı ayarlanmıyor. bunu alsak kontrolcüyle o fanları da ayarlayabilir miyim

6 pinli muhabbeti ne açıklar mısınız
Kapalı sistem gibi düşün, yanında gelen kontrolcüye sadece Hawk'ın fanlarını (veya 6 pinli fan) takabilirsin. Evrensel değil yani uyumluluk konusunda. 10'lu kontrolcü ama kontrolcüye bu 3 fanın yanında başka fan takmak istersen 6 pinli fan alman lazım.

Kapalı sistem gibi düşün, yanında gelen kontrolcüye sadece Hawk'ın fanlarını (veya 6 pinli fan) takabilirsin. Evrensel değil yani uyumluluk konusunda. 10'lu kontrolcü ama kontrolcüye bu 3 fanın yanında başka fan takmak istersen 6 pinli fan alman lazım.

Şuan bundan 6 tane alsam olmuyor mu :D

kule tipinin fanı argb 3 pin bunun kontrolcüye takılmıyorsa almam gibi ya

kral 6 pinli fan yok ?
Hem argb hem pwm için ayrı ayri kablo yerine böyle tasarlamışlar. Ona göre de kontrolcü yapmışlar.
Geçenlerde gamepower in bir kasasinda geken fanlari da bu şekilde görmüştüm

Genelde bizim bildiğin 3 pin argb ve 4 pin pwm yada 3 pin dc seklinde.

Sadece Hawk değil genelde Çin işi ucuza kaçılmış RGB fanlar öyle.
kral 6 pinli fan yok ?
Düzenleme: haa tamam anladım yukarıda bi arkadaş açıklamış. galiba sadece bu hawk fanları 6 pinli

teşekkürler aldım 2 adet. fanlarım iyice ses yapıyor yeniliycem bunlar ile.

Arkadaşlar alınmalı mı? Kasamda 3 fanlık yer var şuanki fanların ledleri patladı 😂 Anakartımda sadece 4 pinli RGB bağlantısı var maalesef. Kontrolcü üzerinden istediğim rengi tonu ayarlamak mümkün mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,786
Üyeler
198,193
Son üye
Alquist #1
Geri